odvzdušnovací šroub v systému chladící kapaliny?

Více
16 roků 11 měsíců zpět #1 od jirkaR
Tak se tal trochu přeme :lol: s charlesem zda má tipo odvzdušovací šroub
já tvrdím že ne a to co je v tý knížce je blbost ,navíc ta knížka je stejně k prdu až na pár drobností
:?: :?: :?: :?:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #2 od Vali
Odvzdušňovací šroub na chladícím systému já teda mám a to na sahaře a druhej na hadici v nejvyší části hadice. Pokud se bavíme o výpustném šroubu chladícího systému tak ten Tipo nemá.
Pokud myslíš nějakej jinej odvzdušňovací šroub, tak potom jsem mimo mísu he he :lol:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3 od Charles
No Valiku tohle jsem říkal celou dobu taky....jen mě tam ten druhej na hadici chybí ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #4 od Vali
já jsem viděl na vlastní bulvy jen ten na hadici, na tom chladiči to jsem neviděl, ale kámoš, co mi dělal chladič říkal, že tam je. Musím juknout zítra :wink:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5 od Charles

já jsem viděl na vlastní bulvy jen ten na hadici, na tom chladiči to jsem neviděl, ale kámoš, co mi dělal chladič říkal, že tam je. Musím juknout zítra :wink:

je tam, já jsem se ho pokoušel povolit, ale za boha nešel....je na levý straně pod klaksonem, když tam sáhneš, tak ho ucejtíš

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 11 měsíců zpět #6 od jirkaR
no tak já tam nic nemám třeba záleží na typu a nebo tu hadici někdo kdysi vyměnil

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #7 od Vali
No vidíš, nakonec máš Chrlesi štěstí, že kdo se ti v tom autě vrtal, tak aspoň tu hadici, že ti tam nechal stejnou :lol: Ale lambdu a čidlo vzduchu ti hezky zapojil :lol: :lol: No chělo by to někoho, kdo má stejný motor jako JirkaR, třebaže to mají 2.0 jinak :?: :?: :?:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #8 od Charles
Jo to jo...moje elektrika je jedno velký klubko záhad :lol: No uvidíme co se ukáže dál, zatim jsem to všechno zapojil nebo našel

Více
16 roků 11 měsíců zpět #9 od Max-el
2.0 16V - odvzdušňovák na hadici nemam
1.8 - odvzušňovák na hadici nemam

chladič z 1.8 už si nepamatuju, mam tam totiž chladič z 2.0 16V a tam odvzdušňovák je

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 11 měsíců zpět #10 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma odvzdušnovák
moje 1,7 má jen na chladiči a u dárce orgánů byl i nahoře na hadici. je to takový plastový t-kus se zátkou nahoře a tipuju, že by se dal dokoupit

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #11 od bery1970

Odvzdušňovací šroub na chladícím systému já teda mám a to na sahaře a druhej na hadici v nejvyší části hadice. Pokud se bavíme o výpustném šroubu chladícího systému tak ten Tipo nemá.
Pokud myslíš nějakej jinej odvzdušňovací šroub, tak potom jsem mimo mísu he he :lol:

výpustný šroub snad mít musí kudy bys vypustil starou kapalinu :?: jinak odvzdušňovák mám já jen na chladiči,ale pokud,jak tu někdo psal, je to jen
plastový mezikus na tý hadici tak to prostě ti předchozí majitelé vyhodili.

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
16 roků 11 měsíců zpět #12 od jirkaR
no vodu vypouštíš spodní hadicí sundáš sponu

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #13 od Vali
Jj výpustnej šroub = povolení spony na spodní hadici :lol: Mi to tama minule pak teklo, bo spona byla málo dotažená, ale měl jsem strach, aby to ta hadice vydržela, přeci jen nejní nejmladší :roll:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #14 od michalkulistak

výpustný šroub snad mít musí kudy bys vypustil starou kapalinu :?:

výpustný šroub tipo nemá :!: přesně jak píše jirkaR povolit sponu na hadici. jediný šroub kterým se dá vypustit voda jen z bloku motoru je vzadu pod kolenem výfuku a nedá se povolit. přišel jsem na to že se voda z bloku dá vypustit taky tak že vyšroubujete šrouby co drží vodní pumpu

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #15 od Augustin
Muzu Vam rict, ze auto neodvzdusnuji. Vzdy jsem nalil kapalinu a projel to, parkrat povolil vicko expanzky. Vzdy bez problemu.
Co se tyce toho sroubu na chladici, tak ja jej tam mam. Je to takovy kolik s gumovym tesnenim (O-krouzek), ktery se pootoci o 90° a da vytahnout.
Vypoustim kapalinu povolenim spodni hadice na chladici.

Vygenerováno za 0.498 sekund