Teče olej

Více
16 roků 7 měsíců zpět #16 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Teče olej
Těsnění pod ventilovým víkem jsem měnil, je to práce na pár minut, je k tomu potřeba jeden klíč. Trochu vopruz je že se přes to pletou hadice, ale sundavat se nemusej, víko pod ně jde podsunout. Hlava je šikmo, ale po sundání ventilovýho víka z ní olej nevyteče, hladina je akorát. Důležitý je tam to těsnění dát pečlivě, aby se po nandání víka zpátky nepřiskříplo. Měnil jsem ho asi před 3 roky a už je to potřeba zas, ale v mým případě teče už trochu olej i pod hlavou samotnou, takže to bude chtít důkladnější rozborku :roll:

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #17 od Ram512
Odpověděl Ram512 pro téma Re: Teče olej

Těsnění pod ventilovým víkem jsem měnil, je to práce na pár minut, je k tomu potřeba jeden klíč. Trochu vopruz je že se přes to pletou hadice, ale sundavat se nemusej, víko pod ně jde podsunout. Hlava je šikmo, ale po sundání ventilovýho víka z ní olej nevyteče, hladina je akorát. Důležitý je tam to těsnění dát pečlivě, aby se po nandání víka zpátky nepřiskříplo. Měnil jsem ho asi před 3 roky a už je to potřeba zas, ale v mým případě teče už trochu olej i pod hlavou samotnou, takže to bude chtít důkladnější rozborku :roll:

Ale mě teče pod váčkou

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

Více
16 roků 7 měsíců zpět #18 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Teče olej
Tak to promiň, to jsem blbě pochopil.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Vygenerováno za 0.286 sekund