Výkon motoru 1.4ie
a ty to miesas ako, v akom pomere riedidlo - nafta. Davas tam aj ten olej?
na ten sem se vyprdnul...ale tak namíchal sem to jak se mi chtělo nalil sem asi do 20 litrů nebo 15 asi 100ml ředidla...
A ziadne problemy s tym niesu? A co vsetko to vylepsi?
Fiat Tipo 1.7D, 42kW/57k, r.v.1991 - už dúfam odpočíva v pokoji
Fiat Grande Punto Racing 1.2i, 48kW/65k, r.v.2009 - môj nový miláčik
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
a ty to miesas ako, v akom pomere riedidlo - nafta. Davas tam aj ten olej?
na ten sem se vyprdnul...ale tak namíchal sem to jak se mi chtělo nalil sem asi do 20 litrů nebo 15 asi 100ml ředidla...
sem si ět přidal na icq tak ti to povim tam ať tu zbytečně nepíšeme
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Spolehlive, ze to rozdelas a podivas se. Nefu-ni kat jde citet takovym cpavym neprijemnym zapachem, dobry kat je citet nasladle. To je ale takova orientacni zkouska, na emisich to poznaji spolehlive. Tu dirku si nech spravit, ovlivnuje lambda sondu, ktera dava spatne info RJ, ktera muze davat bohatsi smes a tim padem spali katalyzator. Nakonec to nejede a hodne zere (kat je rozsypany/spaleny a ucpava pruchod spalin). Pak jen bud vytahnout a vysypat- tyckou vytlouct anebo koupit novy (ja to resil universalem od Bosalu).Jak to poznám? Sice někde v 1 části mám dírku protože to nějak prdí.Nemas nahodou vysypany kat?Pánové mám 1.4ie a připadá mi to hodně slabý. Dneska sem měl problémy se škodou 120 na rozjezd sem ji udělal ale potom s problémama na 5 rychlostní stupen skoro žádný tah, jsem sklamanej:( to filcka 1.3 mpi měla větší tah:(
Jinak co se tyce vykonu. Nechal sis merit tlaky ve valcich? Jak jsou na tom vule na vackach?
no konecne chlapi, to je tema pro benzinaky, takze jste out of topica ty to miesas ako, v akom pomere riedidlo - nafta. Davas tam aj ten olej?
sem si ět přidal na icq tak ti to povim tam ať tu zbytečně nepíšeme
Jdete si tam kecat do dieselu
Pánové mám 1.4ie a připadá mi to hodně slabý. Dneska sem měl problémy se škodou 120 na rozjezd sem ji udělal ale potom s problémama na 5 rychlostní stupen skoro žádný tah, jsem sklamanej:( to filcka 1.3 mpi měla větší tah:(
no já jsem na tom úplně stejně a taky ti neporadím.do 100vky to jede supr,ale pak už to víc žere než jede,5ku téměř nevyužiju [smilie=bluecolorz5_pdt_07.gif]
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
- vilímek petr
Nicim to nemusis nahrazovat, jen je sundej, vyklepej (delsi tyckou musis tu keramiku vybit ven, je tam jeste nejaka dratenka) a pak to tam namontujes nazpet. Z venku to vypada jako bys tam mel katalyzatorjá jsem prévě prošel stk+em úplně čistě,i když s mým rokem výr. je to s podivem.známé v tomhle oboru bohužel nemám.no hele kdybych ten kat chtěl vyhodit,čím ten prostor nahradím :
Vysypany ano, ale kompletne. Ta keramika Ti jinak ucpava volny pruchod spalin.Právě si myslím kdyby byl kat vysipaný tak to musí mít lepší výkon ?
Když ho vysipu nebude to mít vliv na spotřebu myslím vyžší spotřeba??Vysypany ano, ale kompletne. Ta keramika Ti jinak ucpava volny pruchod spalin.Právě si myslím kdyby byl kat vysipaný tak to musí mít lepší výkon ?
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012