motor 2.0 dvouvacka

Více
16 roků 7 měsíců zpět #16 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: motor 2.0 dvouvacka

vse jsem nechal z 1.6 DOHC jenom morot jsem dal 2,0 DOHC a jedeto perfektne tahato o 100procent lip nes 1.6 DOHC

zahadu jsem vyresil z volnobehem u tahla plinu strikovani je sroubek na klapku povolil jsemho a jeto vpohode

takže jsi ztvořil 2.0 s jednobodovým vstřikem co ? co ti všechno chybí na to 2.0 sání ?

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #17 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: motor 2.0 dvouvacka
Aha tak to jsem si vysvetlil spatne slova "mam 2,0 dvouvacku ma to bit ctirbot dal jsem tam jednobod z 1.6 DOHC".Sory ma chyba.Priste je treba cisti mezi radky a dole v popisu jake ma kdo auto.
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #18 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: motor 2.0 dvouvacka
No podle mě to je krok zpět a ne dopředu, protože 1.6 má nevýhodu v tom, že cesta směsi od stříkačky přes parohy je dost dlouhá a dochází tam ke ztrátám :?
to že tahá o 100% líp než 1.6 je tim, že to je 2.0 s jinou kompresí a zdvihem

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #19 od MAXO1973
Odpověděl MAXO1973 pro téma Re: motor 2.0 dvouvacka
Ktorý šroubek - skús to nejako nafotiť, mam tiež trochu problem s voľnobehom....

Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 7 měsíců zpět #20 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: motor 2.0 dvouvacka
asi myslí tento šroubek, je to ten co je pod přívodní a zpětnou trubkou vedení paliva, je to v podstatě doraz na vracení klapky
www.fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=9699

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #21 od MAXO1973
Odpověděl MAXO1973 pro téma Re: motor 2.0 dvouvacka

asi myslí tento šroubek, je to ten co je pod přívodní a zpětnou trubkou vedení paliva, je to v podstatě doraz na vracení klapky

dik, som si myslel, že je to ono :D , len som nebol si isty a nechcel som ist na to naslepo, nema už nejak vysoké otáčky - okolo 1000/min, ale chcelo by to ešte trochu znížiť na tých okolo 900. Tie otáčky vadili technikovi na STK :( .

Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 7 měsíců zpět #22 od JARDAS
Odpověděl JARDAS pro téma Re: motor 2.0 dvouvacka
presne tak stvoril jsem 2,0 s jednobodovim strikem

na toho ctirboda mi chybi cidlo nasavaneho vzduchu teplotni cidlo
u klapky jedna krabicka myslim ze toje potenciometr a jeste naky veci casem to budu davat dokupi zatim jsem spokojenej stim jednobodem

1.6DOHC vymena motoru za 2,0 8v

Více
16 roků 7 měsíců zpět #23 od JARDAS
dneska jsem skousel potrebu a zere mito 9,5l na 100km s teskou nohou
jeto normalni nebo ne

Více
16 roků 7 měsíců zpět #24 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: motor 2.0 dvouvacka

Bacha na to,není to šroubek volnoběhu a není to jen doraz klapky.S tím šroubkem se ladí klapka a s klapkou se také mění poloha snímače škrtící klapky co je zabudovanej uvnitř stříkačky.Není radno s ním točit.

Ale nadruhou stranu mě sice auto chytalo na drc,ale chcípalo když sem vyhodil kvalt,trochu sem ten šroubek přitáhl a 1)auto už nechcípá,2)a přestalo cukat při rozjezdu. (z toho plyne,že cukání nemusí znamenat vždy špatný potenciometr) Jinak ted mi studené auto sice startuje cca o 2 otočky motoru dýl,ale za to jede plynule. :wink: Teplé chytá stále na drc.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #25 od JARDAS
takhle nak chyta i me auto zastudena chytne asi na tri otacky za tepla hyta snat na pul otacky hlavne ze to pomohlo

Vygenerováno za 0.397 sekund