Fiat tipo 1.6 cuka
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Podle mě a bez záruky to je filtr (vzduchový, palivový), víčko rozdělovače, kabely, svíčky nebo vydřená dráha v potenciometru.
Šestnáctkáři Ti jistě poradí lépe
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Pokud ano tak po těchto úkolech bych typnul na ten potenciometr.
Kolik máš najeto na ten vzduchovej filtr? Jakou máš spotřebu?
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
no to vypadá na vydřenej potenciometr, měl jsme to taky, takové hluché místo v plynu kolem cca 2200 až 2500ot. a když jsem držel pedál v tom hluchym místě, tak auto poskakovalo, kuckalo a ani to nejelo....vyměnil jsem to a je vše padáda auto jede i když šlápnu málo na plyn
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
že ide benzín, neznamená, že ho ide pri vyššej potrebe dosť, po kúpe mi to robilo to isté. riešil som to vytočením (krátkodobým) a neskôr som tlakom prefúkol hadičky - toho sajrajtu čo tam bolo usadeného.... , a to aj napriek filtru!
rieš najprv veci, ktoré nevyžadujú investície...
a nezabudni na kostrenia a elektriku všeobecne, ono to na elektriku nevyzerá, ale DOHC je na nej neskutočne závislá a pár ohmov sem a tam a nakoniec je z toho záhada, aj káble môžu byť v ri....
Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
měl jsi ještě napsat výkon motoru, podle toho ti řekneme jestli to máš OHC nebo DOHC
no to vypadá na vydřenej potenciometr, měl jsme to taky, takové hluché místo v plynu kolem cca 2200 až 2500ot. a když jsem držel pedál v tom hluchym místě, tak auto poskakovalo, kuckalo a ani to nejelo....vyměnil jsem to a je vše padáda auto jede i když šlápnu málo na plyn
Kolik te stala oprava ,to bude asi ono. Nebo to staci vycistit? a kde to presne najdu, dik. Je to moje prvni auto a ucim se.
mrkni se sem do mé galerky kde to je vidět jak jsem ji čistil, ale jde o to jaký máš tipo jestli OHC nebo DOHC, protože já mám vstřikovací jednotku úplně jinou než OHC.
Jinak potenciometr je vidět hned na první fotce, taková plochá plastová věc na boku vstřikovačky, je spojená osičkou se škrtící klapkou
www.fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=9689
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek