1.6ie Vstrikovani

Více
16 roků 6 měsíců zpět #16 od shortycz
Odpověděl shortycz pro téma Re: 1.6ie Vstrikovani
Mno,kamoš mi dal komplet vstrikovani z jednovacky,ale ja mam dvouvacku, tak to tam zkusim dat. Snad mi to nevybouchne. Vzhledove je to uplne stejny. myslite ze to bude fungovat?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #17 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: 1.6ie Vstrikovani
Toz to bych se divil, jestli to je vzhledove uplne stejne.
Na stopro nemluvime o stejne veci (podivej se na fotku, kterou tady daval Charlie).
www.fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=9690

Více
16 roků 6 měsíců zpět #18 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: 1.6ie Vstrikovani
Já nevim, ale ta fotka co jsi tu dal mi nápadně připomíná dvouvačku, odpovídá tomu i ten airbox a celkově ta vstřikovačka, klasická jednovačka má ten tvar vstřikovačky jinej, hlavně horní příruba na airbox je kulatá...jinak sací parohy stejné jako mám já.....snad nejsem tak blbej a poznám sání z dvouvačky 8)
Tady je foto jak vypadá vstřikovačka z jednovačky, kámoš asi neví co to doma má :lol:
www.fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=1788

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #19 od shortycz
Odpověděl shortycz pro téma Re: 1.6ie Vstrikovani
Uf to si me uklidnil, to vstrikovani u jednovacky vypada fakt jinak. To sem rad ze to tak dopadlo :) Dík moc, napisu az to tam ve čtvrtek hodim. Snad to pojede. :)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #20 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: 1.6ie Vstrikovani
to nepojede na to z toho DOHC , náš jiný konektory na všechno , z jednovačky- OHC vypadá takto :
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g...g2_imageViewsIndex=0

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Vygenerováno za 0.353 sekund