hledám servis na okr. příbram
16 roků 6 měsíců zpět #1
od rob1975
hledám servis na okr. příbram vytvořil uživatel rob1975
ahoj kluci možná toto téma sem nepatří ale uvítám každou pomoc.nevíte někdo o dobrém servisu na fiaty nebo neznáte nějakého šikovného automechanika který se specializuje na fiaty?už vážně nevim co mám s tím mím tipem dělat měnim díly jako blázen a záavada pořád stejná díky všem
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 6 měsíců zpět #2
od čenda
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Odpověděl čenda pro téma Re: hledám servis na okr. příbram
Co s tím je?
My tu s auty do servisů moc nejezdíme, postupujeme metodou "Urob si sám"
My tu s auty do servisů moc nejezdíme, postupujeme metodou "Urob si sám"
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
16 roků 6 měsíců zpět #3
od rob1975
Odpověděl rob1975 pro téma Re: hledám servis na okr. příbram
já do servisu taky moc nechci byl jsem tam s tipem jednou a to mi úplně stačilo(byl to autorizovaný servis fiat) auto se chová takto: normálně nastartuju a auto mi po chvíli nechce jít za plynem jakoby se dusilo občas škubne někdy musim dokonce podřadit aby nezhasl motor a když se ohřeje na provozní teplotu a dojíždím na křižovatku a vyřadím rozsvítí se budíky a auto zhasne a nejde nastartoval vše funguje motor má snahu ale jakoby chyběl impuls na natočení musím 10-15 minut počkat a potom to nastartuju ale auto to po chvíli udělá opět tak nevím, měnil jsem snímač otáček svíčky palivový filtr zapalovací modul
16 roků 6 měsíců zpět #4
od čenda
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Odpověděl čenda pro téma Re: hledám servis na okr. příbram
Napiš, co máš za motor.
Z voleje a bez záruky mě jako první napadají filtry (palivový, vzduchový), čidlo teploty motoru a vzduchu.
Jaké jsou svíčky - šedé, hnědé, černé?
Z voleje a bez záruky mě jako první napadají filtry (palivový, vzduchový), čidlo teploty motoru a vzduchu.
Jaké jsou svíčky - šedé, hnědé, černé?
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
16 roků 6 měsíců zpět #5
od rob1975
Odpověděl rob1975 pro téma Re: hledám servis na okr. příbram
svičky jsou šedé a mají najeto asi 1000 km palivovej filtr je novej vzduchovej taky a to čidlo vzduchu a teplota nevim nemám jak proměřit zda fungují správně jo mám 1.6 55 kw r.v.94
Vygenerováno za 0.319 sekund