hledám servis na okr. příbram

Více
16 roků 6 měsíců zpět #1 od rob1975
ahoj kluci možná toto téma sem nepatří ale uvítám každou pomoc.nevíte někdo o dobrém servisu na fiaty nebo neznáte nějakého šikovného automechanika který se specializuje na fiaty?už vážně nevim co mám s tím mím tipem dělat měnim díly jako blázen a záavada pořád stejná :cry: díky všem

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #2 od čenda
Co s tím je?
My tu s auty do servisů moc nejezdíme, postupujeme metodou "Urob si sám" :wink: :lol:

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
16 roků 6 měsíců zpět #3 od rob1975
já do servisu taky moc nechci byl jsem tam s tipem jednou a to mi úplně stačilo(byl to autorizovaný servis fiat) auto se chová takto: normálně nastartuju a auto mi po chvíli nechce jít za plynem jakoby se dusilo občas škubne někdy musim dokonce podřadit aby nezhasl motor a když se ohřeje na provozní teplotu a dojíždím na křižovatku a vyřadím rozsvítí se budíky a auto zhasne a nejde nastartoval vše funguje motor má snahu ale jakoby chyběl impuls na natočení musím 10-15 minut počkat a potom to nastartuju ale auto to po chvíli udělá opět tak nevím, měnil jsem snímač otáček svíčky palivový filtr zapalovací modul

Více
16 roků 6 měsíců zpět #4 od čenda
Napiš, co máš za motor.

Z voleje a bez záruky mě jako první napadají filtry (palivový, vzduchový), čidlo teploty motoru a vzduchu.

Jaké jsou svíčky - šedé, hnědé, černé?

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
16 roků 6 měsíců zpět #5 od rob1975
svičky jsou šedé a mají najeto asi 1000 km palivovej filtr je novej vzduchovej taky a to čidlo vzduchu a teplota nevim nemám jak proměřit zda fungují správně jo mám 1.6 55 kw r.v.94

Vygenerováno za 0.319 sekund