tipo nestratuje :(
Fiat Tipo 1.4ie r.1989
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
Fiat Tipo 1.4ie - Zimní vozidlo
BMW E30 318is mazlík pro 3 roční období
ahoj mam take problem se startovanim tipa.nejaky cas nechtelo startovat kdyz bylo ohrate ale ted nechce startovat vubec starter toci ale motor nenaskoci a po otoceni klickem neni ani sliset ani cerpadlo.zkousel jsem to roztahnout a ne dvojku to chytne ale zacne se to dusit a zdechne to.nekdo mi radil at vymenim rele od palivoveho cerpadla ale nemuzu ho nikde najit muze mi nekdo poradit jak na to?popripade jesli to neni treba jina porucha?mam tipo 1.6 karburator r.v.90
no ono pokial mas karburator a nie vstrekovanie tak cerpadlo ani pocut nemozes lebo tam mas mechanicke cerpadlo a nie elektricke. a pises ze motor toci ale nenaskoci, tak by som pozrel v prvom rade sviecky+kable ku svioeckam+v akom stave je vicko rozdelovaca. nie su to take drahe veci a neuskodi to ked sa vymenia. ked to ani tak nebude chciet chytit treba skusit pozriet kabelaz ci k zapalovanie ci nie je nieco niekde nezapojene. este ma napada ze by to mohlo byt chybnym modulom zapalovania(je umiestneny na rozdelovaci-taka mala kocka co vyzera ako malinky radiatorik cca 5x5cm) ale to je dost drahe nove tak to by som zatial nechal tak a tento zapalovaci modul tam mas len v pripade ze mas karburator. ono je to nieco ako taka riadiaca jednotka. ale najskor pozri tie sviecky a kable ku svieckam.
ahoj mam take problem se startovanim tipa.nejaky cas nechtelo startovat kdyz bylo ohrate ale ted nechce startovat vubec starter toci ale motor nenaskoci a po otoceni klickem neni ani sliset ani cerpadlo.zkousel jsem to roztahnout a ne dvojku to chytne ale zacne se to dusit a zdechne to.nekdo mi radil at vymenim rele od palivoveho cerpadla ale nemuzu ho nikde najit muze mi nekdo poradit jak na to?popripade jesli to neni treba jina porucha?mam tipo 1.6 karburator r.v.90
A máš jistě karburátor?není to stříkačka?Neznám sice karburátorové tipa, ale mám 128 s 1500 motorem z ritma a ten karbec má i motor je podobný-nějak mi tam nesedí elektrické čerpadlo,karburátor by měl mít spíš mechnické čerpadlo na bloku motoru ne?Možná se pletu,pak mě prosím někdo opravte. Ale jak tady píšeš že ti nestartovalo ohřáté a pak už vůbec,tak bych určitě překontroloval svíčky a kabely samo i rozdělovač. Kdyby ti nešlo čerpadlo,tak by to nejelo ani za studena ani za tepla a ani by se to nedalo roztáhnout. Mi na mojem tipku-1,6 spi právě tohle relé odcházelo a závada se projevovala tím že motor prostě nenastartoval, ani sebemenší náznak.Po vypnutí zapalování a opětovném pokusu to většinou chytlo.Někdy na podruhé někdy napotřetí. Nafasoval sem si nové a problémy startu zmizely.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
este ma napada ze by mohla byt chybna cievka zapalovania. ale to by chcelo pozicat od niekoho a skusit co to bude robit a az potom kupovat novu
to maxmotoz: vidim ze som bol o trosku rychlejsi s odpovedou
Jo,jo.Příště budu psát rychleji. ale hlavně že sme se celkem shodli