Tipo 1.9TDs GT(turbo,sani,mezichladic)jde to?

Více
17 roků 2 měsíců zpět #1 od tomakecTD
Zdravím všecky tipaře :) momentalne tipecko nemám ale každopádně později mít budu moc jsem si ty auta oblíbil proste sem se v nich rád rejpal,něco vypelšoval a tím mi přirostli k srdci.O dalších prázdninách budu snat mít peníze a mám zálusk na nějaký pořádný 1,9TDs GT rok aspon 93 bez koroze :) a chtěl bych na něm udělat nejaký změny,který prej udělat jdou.Teď vám je vypíšu a kdyby to byla blbost tak mi to dejte najevo :oops: Kdesi dávno jsem četl nebo slyšel ze s tipeckama TDs se dají dělat zázraky stejně jako jsem videl borce z Jihomoravskýho kraje s UNEM 1,4TD který jede jako o život,no prostě jsem slyšel,že když se dá nový sání,mezichladič z Avie,a turbo z ducata a pěkně se to poladí tak pak to tipo je prej super.spotřeba nijak razantně údajně nestoupne jen to tipo má
z 90koní aspoň 100 a ohodně větší krouťák,ale je mi taky jasný že motor bude trpět,jak dlouho vydrží co myslíte?nechci ho zničit to autíčko kdybych už koupil dle představ tak bych si ho pár let už nechal :) Prostě mě zajímají vaše názory na todle a tak:) moc rád si s tím dám tu starost a s tím motorem si pojhraju prostě mě to baví a taky bych rád kdybych viděl výsledek:)))

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #2 od vavra
Tak to turbo bych bral ty motory jsou shruba stejne ale avie tomu se nechce ani věřit, ale možne je cokoli. mysliž že by to bylo možne i u 1.7d?

Více
17 roků 2 měsíců zpět #3 od temprař
motor 1.7 d je plněný atmosféricky a dle mne by takový vzrůst výkonu mechanicky nezvládl. Td.s a Td jsou již přeplňované a jsou určitě více dimenzované než 1.7 d. To jest můj názor.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

• vilímek petr
17 roků 2 měsíců zpět #4 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Tipo 1.9TDs GT(turbo,sani,mezichladic)jde to?
No avia je zlaty vuz,kámoš měl kdys motor z avie hozený ve volze a to byla kára.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #5 od tomakecTD

Tak to turbo bych bral ty motory jsou shruba stejne ale avie tomu se nechce ani věřit, ale možne je cokoli. mysliž že by to bylo možne i u 1.7d?

to by neslo urcite 1.7ka by ty tlaky nevydrzela uz se to zkouselo vydrzelo to 2000km

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Více
17 roků 2 měsíců zpět #6 od tomakecTD
no a jinak mate s tim nekdo skusenosti s tema mezichladicema nebo zvyseni vykonu u TD??? :lol:

tomakecTD

Více
17 roků 1 měsíc zpět #7 od tomakecTD

No avia je zlaty vuz,kámoš měl kdys motor z avie hozený ve volze a to byla kára.

:lol: Avia je myslim 3,5D nebo nejak tak ne? ale ty stary pravy avie jezdily desne ja nevim jeli sme s ni a at byla plna nebo nalozena vic jak 70 nejela...no jako da se to urco zprevodovat :) ale i tak se me to nezda :lol: ale avie spojeny ted nyni s Ivecem?? nebo jak ty maji turbicka a jezdi super

tomakecTD

• vilímek petr
17 roků 1 měsíc zpět #8 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Tipo 1.9TDs GT(turbo,sani,mezichladic)jde to?
avia je 2.4 obsah.Asi

Více
17 roků 1 měsíc zpět #9 od machy1186

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 1 měsíc zpět #10 od temprař
Mimo mísu chlapi - Avie - ty první měli 4 válcový diesel o objemu přesně 3320 ccm. Kolem roku 1998 přišlo přeplňování a to dalo 65 kW. Pravda. Ty první avie nejeli a jen smradili a kouřili :)

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Vygenerováno za 0.393 sekund