Poraďte prosím Servo na 1.4IE ide dopasovat
dvojitaá řemenice je na vodní pumpě,ne na servu-tam je jednoduchá na klínákTOMMY TOMMY nehádej se pořád.... mají pravdu, foto by bolo dobré, taqky se to chystám domontovat, mám řízení ale nemám dvojtou řemenici a servopumpu. tak kdyby někdo měl tak mi pisněte!
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fajn kámo dej vědět bych to koupil na dobirku super a bylo by super kdy by jsi to nafotil dej vědět kámo
Tak sem to omrkl. Mám řízení vypadá dobře a i manžety jsou zachovalé, je k tomu přidělaná i jedna trubka..další trubku mám zvlášť a našel sem i tu servo pumpu. Dvojitou řemenici bohužel ne..Zítra udělám foto..
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
- TommyAngelo
- Autor tématu
Fajn kámo urob fotkyyy s dej zase vědět cenu atd...vemu to poštou šefeFajn kámo dej vědět bych to koupil na dobirku super a bylo by super kdy by jsi to nafotil dej vědět kámo
Tak sem to omrkl. Mám řízení vypadá dobře a i manžety jsou zachovalé, je k tomu přidělaná i jedna trubka..další trubku mám zvlášť a našel sem i tu servo pumpu. Dvojitou řemenici bohužel ne..Zítra udělám foto..
Všechno vypadá celkem rozumně. Jen sem koukal na řízení chybí jeden šroub, ale to by asi neměl takový problém. Na řízení jsou i i čepy ale nevím v jakém stavu.Co se týče ceny - jakou máš za komplet představu?
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
- TommyAngelo
- Autor tématu
Dresik napsal: Tak tady je foto. Foťák sem pochopitelně já blbec ztratil, tak je jen telefonem.
Všechno vypadá celkem rozumně. Jen sem koukal na řízení chybí jeden šroub, ale to by asi neměl takový problém. Na řízení jsou i i čepy ale nevím v jakém stavu.Co se týče ceny - jakou máš za komplet představu?
Super kámo tak to se domluvíme přes icq juuu zatímm udělal jsi mi radost