problém s řazením, jde ztuha!
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- michalkulistak
- Autor tématu
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Další převodka je na druhé straně tyček, je to pod svodama (1,4ie) je k tomu přístup jak k penězům, ale často má velkou vůli a to zhorší řazení. Silentblok pod nápravnicí už tu byl zmiňovaný...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998
- michalkulistak
- Autor tématu
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
už je asi načase ten motor vyměnit
možno bude stačiť vymeniť silenblok........
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
- michalkulistak
- Autor tématu
Vazelína ve spreji - já jsem zkusil tohle: Vazelínu jsem smíchal s lihem, dokonale to rozmixoval a naplnil do nádobky s mechanickým rozprašovačem. Přijde mi že líh se odpaří a vazelína tam zůstává.Já bych začal kontrolou jestli nemáš třeba ohlé některé táhlo, já sem to tak měl a zlobilo to. Druhou věc bych vzal nějaký olej ve spreji a prostříknul všechny klouby na tyčkách řazení, to často pomůže, nevyřeší to vše, ale začne to chodit většinou líp. Lepší by byla vazelina ve spreji, než nějaké WDčko, to je moc těkavý a za chvilku tam po něm nic není (ale já to s ním čas od času dělám). Další problém může být v převodce mezi tyčkama a púřevodovkou, jsou tam v sobě dvě trubičky mezi nima je nějaká vymezovačka na válečkovým ložisku to je taková subtilní mrcha, že nemůže dlouho vydržet, já sem to měl kompletně vylágrovaný, když jsem auto koupil, skoro to neřadilo, mechanik tam udělal silonové futro a mám klid.
Další převodka je na druhé straně tyček, je to pod svodama (1,4ie) je k tomu přístup jak k penězům, ale často má velkou vůli a to zhorší řazení. Silentblok pod nápravnicí už tu byl zmiňovaný...
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Ale dnes som naštartoval auto idem zaradiť jednotku a......ide ťažko, ale veľmi ťažko.
Keď som ju tam konečne dostal, tak autom trhlo, ale ťažšie mi idú všetky rýchlosti a spiatočka ide cez zuby- skúšal som znova spojkové lanko pritiahnuť , potom aj povoliť a nereaguje
čo to môže byť?
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
pánové doted jsem neměl čas cokoli s tím dělat, ale už to zase jde normálně tak nevím
tuším, že mám ten istý problém- v zime som vyšiel z umyvárky a na križovatke(cca 10m) som nemohol zaradiť jednotku. Skúšal som pritiahnuť spojkové lanko- nepomohlo to, ale po čase sa to ,,samé opravilo"
Ale dnes som naštartoval auto idem zaradiť jednotku a......ide ťažko, ale veľmi ťažko.
Keď som ju tam konečne dostal, tak autom trhlo, ale ťažšie mi idú všetky rýchlosti a spiatočka ide cez zuby- skúšal som znova spojkové lanko pritiahnuť , potom aj povoliť a nereaguje
čo to môže byť?
přítlačák
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
přítlačák
nestraš #-o [-o<
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
přítlačák
nestraš #-o [-o<
jj,segře šlo taky špatně řadit na fiestě,a ke konci už vubec,musel sem zařadit pak nastartovat,ptže když se motor točil tak sem tam ten kvalt vubec nedostal ani s vymačklou spojkou,tak sem to kuchl a na přítlačáku byly vylámané pružiny co tlačí spojkové ložisko na lamelu,jestli ho někde najdu tak to mužu vyfotit,ale třeba to nebude tvuj připad,fiat není ford
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav