problém s řazením, jde ztuha!
- michalkulistak
- Autor tématu
16 roků 5 měsíců zpět #31
od michalkulistak
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Odpověděl michalkulistak pro téma spojka
nový poznatek: auto mi stojí tak týden a když po tom týdnu nastartuju tak pomalu nejde nic zařadit a skoro ani hýbat řadičkou. až když se to trochu zahřeje, tak řazení zase funguje normálně :
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
16 roků 4 měsíců zpět #32
od scherer012
znova sa to opravilo
včera som šiel cez Kremnické vrchy, trocha som ho prehrial , a po prestávke na ochladnutie motora mi idú rýchlosti v poho
som z toho zmätený..............
ale rád
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Odpověděl scherer012 pro téma Re: řazení
tuším, že mám ten istý problém- v zime som vyšiel z umyvárky a na križovatke(cca 10m) som nemohol zaradiť jednotku. Skúšal som pritiahnuť spojkové lanko- nepomohlo to, ale po čase sa to ,,samé opravilo"
Ale dnes som naštartoval auto idem zaradiť jednotku a......ide ťažko, ale veľmi ťažko.
Keď som ju tam konečne dostal, tak autom trhlo, ale ťažšie mi idú všetky rýchlosti a spiatočka ide cez zuby- skúšal som znova spojkové lanko pritiahnuť , potom aj povoliť a nereaguje
čo to môže byť?
znova sa to opravilo
včera som šiel cez Kremnické vrchy, trocha som ho prehrial , a po prestávke na ochladnutie motora mi idú rýchlosti v poho
som z toho zmätený..............
ale rád
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.279 sekund