malo nafty
- Tonny Tempra SW
- Autor tématu
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Chalani mal uz niekto s Vas neaku skusenost s tym ze ked mam naftu na rezerve a blika mi kontrolka paliva tak po nastartovani trochu sem tam potrhava motorom ale ked natankujem viac tak je phoda ide pekne.Je to ok,nemam si robit starosti ci neodchadza palivove cerpadlo?
...mam ten isty problém ale ja mam pociť že mi to z niekade prisáva falošny vzduch...ale všimol som si aj taku vec že ked mi to začne tarokovať a otvorím nadrž tak zase ide motor normalne...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
- Tonny Tempra SW
- Autor tématu
5l na 100km
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
- Tonny Tempra SW
- Autor tématu
5l na 100km
www.fiattipo.net/modules.php?name=News&a...e=article&sid=90Chalani mal uz niekto s Vas neaku skusenost s tym ze ked mam naftu na rezerve a blika mi kontrolka paliva tak po nastartovani trochu sem tam potrhava motorom ale ked natankujem viac tak je phoda ide pekne.Je to ok,nemam si robit starosti ci neodchadza palivove cerpadlo?
podívej sem,jinak TD palivové čerpadla nemají(jako samy o sobě,třeba v nádrži )ropu si saje samotné vstřikovací čerpadlo,jenom na upřesnění......
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků