koupě laďáku

Více
16 roků 2 měsíců zpět #1 od TDGT
koupě laďáku vytvořil uživatel TDGT
zdravim kluci rozhodl sem se pro koupi tohoto ladeneho vyfuku na svou 1.9 TD, a chtel sem se zeptat jestli snim nahodou nema nekdo zkusenost, slysel sem ho uz i nazivo a zvuk perfektni ale na dieslu nevim co to udela za za zvuk,jasne na dieslu zazrak neocekavam, ale trochu to snad pude poznat,

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #2 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: koupě laďáku

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 2 měsíců zpět #3 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: koupě laďáku
...no ja som kúpil origo Remus ale odstranil som aj ten predposledný tlmič,no zvuk to trošku má na volnobeh to kus bubloce v otačkach ho potom počuť ale je to v norme žiadny randál...

...skús a uvidíš :wink:

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 2 měsíců zpět #4 od TDGT
jj nad tim predposlednim sem taky uvazoval odstanit ho a jak si to nastavil?jen trubkou?

Více
16 roků 2 měsíců zpět #5 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: koupě laďáku
...hej len trubkou a je to v poho...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: koupě laďáku
cheš li slyšet tento vejfuk na benzínu, tak koukni sem:

, je to jedinej tlumič co na coupe mam a je hodně hlučnej..navíc 100mm koncovka je si myslím až moc velký bago, na auto jako je tipo (sám mám pouze 63MM)

jinak do 14 dnů budu vyrábět zbrusu nový, tišš a "výkonově účinější" potrubí se dvěma tlumičema na coupe..jelikož to co tam je je děravý jak ementál -roztrženej vlnovec,prakslá turbka dělá svý...

jinak na turbosazích maximálně víc uslyšíš turbo, pokud zcela zprůchodníš vejfuk, tak se bude trochu líp vytáčet, zvukově nic nečekej, na dieslu nic nevykoumeš... 8)

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
16 roků 2 měsíců zpět #7 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma ladák
no tak já jsem docílil brutálního zvuku u 1,7d tím že jsem udělal do kapoty difuzor (ti co byli na srazu si jistě pamatují jediné tipo s dírou v kapotě :lol: ) vyřezal díru do toho hrnce co kryje filtr a protáhl sání až k tomu difuzoru. zvuk to má jako nějaká motorka o obsahu 1000ccm, laděný výfuk se může zahrabat :lol:. důvod tohoto šílenství nebyl zvuk, ale pokus o náporové sání. musím říct že to docela oživilo motor a taky se zvýšil zátah. až bude čas nafotím

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 2 měsíců zpět #8 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: ladák

no tak já jsem docílil brutálního zvuku u 1,7d tím že jsem udělal do kapoty difuzor (ti co byli na srazu si jistě pamatují jediné tipo s dírou v kapotě :lol: ) vyřezal díru do toho hrnce co kryje filtr a protáhl sání až k tomu difuzoru. zvuk to má jako nějaká motorka o obsahu 1000ccm, laděný výfuk se může zahrabat :lol:. důvod tohoto šílenství nebyl zvuk, ale pokus o náporové sání. musím říct že to docela oživilo motor a taky se zvýšil zátah. až bude čas nafotím

Jejda, ty mě strašíš .. a docela by mě to zajímalo vidět a slyšet naživo :lol:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
16 roků 2 měsíců zpět #9 od TDGT
no jako ja vim ze na dieslu to nebude nijak extra zvuk ale stejne uz sem rozhodnutej pro koupi,jeste by me zajimalo jakou pouzit nejlip trubku pro nahrazeni toho druhyho tlumice?

Více
16 roků 2 měsíců zpět #10 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma ladák
no kravál je to strašný. nejhorší při zátahu 1,2,3. čtyřka a petka je slyšet mín ale furt dost. asi to zas vyhodím, ale líp to táhne

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 2 měsíců zpět #11 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: koupě laďáku

jakou pouzit nejlip trubku pro nahrazeni toho druhyho tlumice?

Hele, muzes pouzit vpodstate jakoukoliv...
Ja mam na svym Tipousovi klasickou trubku stejnyho prumeru jako je zbytek vejfukovyho potrubi...
Mam jen prvni tlumic a pak trubku az k ladaku - fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=13091 ....

Ale treba na kamosove bmw 318i jsme to udelali z nerezovy trubky odpredu az dozadu k ladaku :) rev silenej, vzhled perfektni :) ale to uz je trochu ulet...

Více
16 roků 2 měsíců zpět #12 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: koupě laďáku
A co kdyby bila az od svodu tazena trubka az nakonec k Ladacku vadilo bi to necemu?je logicky ze vzdy pred stk bych dal original abych prosel!!!

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
16 roků 2 měsíců zpět #13 od Kůrkyn
Odpověděl Kůrkyn pro téma Re: koupě laďáku
můžeš čekat to, že po 20 km Tě bude bolet hlava z dunění. :lol:

Více
16 roků 2 měsíců zpět #14 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: koupě laďáku

můžeš čekat to, že po 20 km Tě bude bolet hlava z dunění. :lol:

ale prd, já mám taky laďák a hlava mě nebolí ani po 100km, navíc občas když se sejde song s duněním výfuku a spolu to rezonuje, tak to je pak pěknej poslech ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 2 měsíců zpět #15 od TDGT
kluci tak sem to vyresil sehnal sem nerez trubku jelikoz delam v JZD tak sem sehnal trubku ze staryho dojiciho zarizeni je to nerez a prumer cca 6cm ,super material

Vygenerováno za 0.535 sekund