koupě laďáku
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
...skús a uvidíš
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
, je to jedinej tlumič co na coupe mam a je hodně hlučnej..navíc 100mm koncovka je si myslím až moc velký bago, na auto jako je tipo (sám mám pouze 63MM)
jinak do 14 dnů budu vyrábět zbrusu nový, tišš a "výkonově účinější" potrubí se dvěma tlumičema na coupe..jelikož to co tam je je děravý jak ementál -roztrženej vlnovec,prakslá turbka dělá svý...
jinak na turbosazích maximálně víc uslyšíš turbo, pokud zcela zprůchodníš vejfuk, tak se bude trochu líp vytáčet, zvukově nic nečekej, na dieslu nic nevykoumeš...
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Jejda, ty mě strašíš .. a docela by mě to zajímalo vidět a slyšet naživono tak já jsem docílil brutálního zvuku u 1,7d tím že jsem udělal do kapoty difuzor (ti co byli na srazu si jistě pamatují jediné tipo s dírou v kapotě ) vyřezal díru do toho hrnce co kryje filtr a protáhl sání až k tomu difuzoru. zvuk to má jako nějaká motorka o obsahu 1000ccm, laděný výfuk se může zahrabat . důvod tohoto šílenství nebyl zvuk, ale pokus o náporové sání. musím říct že to docela oživilo motor a taky se zvýšil zátah. až bude čas nafotím
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
jakou pouzit nejlip trubku pro nahrazeni toho druhyho tlumice?
Hele, muzes pouzit vpodstate jakoukoliv...
Ja mam na svym Tipousovi klasickou trubku stejnyho prumeru jako je zbytek vejfukovyho potrubi...
Mam jen prvni tlumic a pak trubku az k ladaku - fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=13091 ....
Ale treba na kamosove bmw 318i jsme to udelali z nerezovy trubky odpredu az dozadu k ladaku rev silenej, vzhled perfektni ale to uz je trochu ulet...
Romik Tipo 1.6 DOHC
Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw
Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw
můžeš čekat to, že po 20 km Tě bude bolet hlava z dunění.
ale prd, já mám taky laďák a hlava mě nebolí ani po 100km, navíc občas když se sejde song s duněním výfuku a spolu to rezonuje, tak to je pak pěknej poslech
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek