a zase ta ručka

Více
18 roků 6 měsíců zpět #1 od jirkaR
a zase ta ručka vytvořil uživatel jirkaR
včera jsem taky zjistil že se mi nevrací zase ručka kolo bylo rozpálený jak pětník a to jsme dělali v říjnu takovou menší go ručky ten systém je na h... zatý bubny kotouče jsou na nic zase to musíme celý rozebrat vyčistit namazat rozhejbat ale jestli to mám dělat každej půl roku? Už toho mám dost jestli to udělá ještě jednou tak ho vezu na vrakáč ,je to už neunosný to auto už mě přišlo na 135 000 i s koupí a stále není konec a toho mám jen 3 roky :evil:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #2 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: a zase ta ručka

včera jsem taky zjistil že se mi nevrací zase ručka kolo bylo rozpálený jak pětník a to jsme dělali v říjnu takovou menší go ručky ten systém je na h... zatý bubny kotouče jsou na nic zase to musíme celý rozebrat vyčistit namazat rozhejbat ale jestli to mám dělat každej půl roku? Už toho mám dost jestli to udělá ještě jednou tak ho vezu na vrakáč ,je to už neunosný to auto už mě přišlo na 135 000 i s koupí a stále není konec a toho mám jen 3 roky :evil:

Tak to je mazec, to by to slo taky pryc, i kdyz na druhe strane Te chapu. clovek si to dost osaha a jemu to lito to dat pryc. Ale mas pravdu, co je moc, toho je prilis.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #3 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: a zase ta ručka
nejhorší je že ho chceš mít 100% v pořádku ale to fakt nejde už má přece jen 16 let

Fiat Tipo

Více
18 roků 6 měsíců zpět #4 od Augustin
Moje rec, taky nemam rad, kdyz mi neco nefunguje. Snazim se taky jit k jadru problemu a pochopit vo co go, pak se to lepe da odstranit, hlavni je u toho premyslet a taky prevence. Taky nemam rad polovicate reseni, to ze vseho nejvic.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #5 od jirkaR
no schválně nakolik tě přišlo tvoje tipko?

Fiat Tipo

Více
18 roků 6 měsíců zpět #6 od Augustin

no schválně nakolik tě přišlo tvoje tipko?

no tedka na nejakych 50tis a v tom mam i pneumatiky-vcetne ceny auta. Kdyz pripocitam jeste to druhe tipo, ktere jsem mel predtim a rozstrelil jej tak pripocti dalsich 20tis (ale z toho jsem neco pouzil, neco dal do srotu, neco prodal a neco mi jeste zustalo - motor, prevodovka, dily interieru apod.)

Více
18 roků 6 měsíců zpět #7 od jirkaR
tak to jde :wink:

Fiat Tipo

Více
18 roků 6 měsíců zpět #8 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: a zase ta ručka

heh stejnej kolotoc sem zazival porad.. ankonec jsem nechal za 6000,- udelat poradnou repasi vsech trmenu (davali se novy pistky, pruzinky atd..gumicky..) a chodi to v poho , zimu to prezilo, ted sme to mel dole a je to OK.. driv pred zimou rozebrat rozhejbat a po zime zas... pak em to nasr a dal sem to na repas...

jinak kdyz jsem u toho kolik kdo dal do tipa tak sem ais rekordman...

od r 99
105 porizovacka
+20 servi - loziska kol, remeny, naplne, zadni kotouce a desticky
+40 oprava nasledku srazky s policii CR (novy blatnik, svetlo blinkr , mlhovka a naraznik +lak..)
+20 dalsi servis..to uz nevim co se delalo...
+10 nova benzinova pumpa
+20 novy gumy (zimaky + letnaky)
+ 6 repase trmenu
+8 novy kola + novy gumy...
+4 novy kotouce a desticky
+5 novy brzdovy trobky a hadicky.....

posledni rok si uz delam vsechno sam.. jen kupuju material....

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 6 měsíců zpět #9 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: a zase ta ručka
No, tak svym zpusobem si fakt rekordman, ale nevim, jestli je to hodne gratulaci :wink:
To ja mam Tipo 1.9TD od roku 2002 a stalo me 80 tis. - najeto 97tis.km (pri koupi)

Za ty 4 roky sem investoval "pouze": (vse je jen cicra)
+2500 - za trysky
+1300 - oprava altíku
+2600 za baterky(2)
+5000 za sadu pneu
+1500 olej, filtry

Ted by moje Tipo ale potrebovalo: vymenu oleje, novy vyfuk....a jeste par veci, ale jinak je moje Tipo nenarocne, jeste se mi nestalo, ze by me nekde nechalo, ze by se na nem neco vetsiho porouchalo anebo, ze by neco uplne odeslo (az na tu jednu baterku - usmazila ji nabijecka, teda spis prepolovala). Sem teda s nim spokojeny...

Ale kolik je to oproti tomu, kolik auto spapka na provoz - nafta + povinne ruceni :lol: Ne to jen sranda :wink: , to bych po nem chtel moc..

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
18 roků 6 měsíců zpět #10 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: a zase ta ručka

dovezeme z nemecka jirko novejsi ne??? www.mobile.de/SIDnXGKChxhhuhkphUNz3C2Ng-...1111111188107510& ;
www.mobile.de/SID27U8ml9er4eDHeAlbcrRKQ-...1111111207458635& ;

www.mobile.de/SIDq-2O8.nlN3STc20k2wjzhw-...1111111204414772& ;

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
18 roků 6 měsíců zpět #11 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: a zase ta ručka
Já bych ty třmeny zkusil sundat, tam není nic jinýho než že to je přilepený k těsnění pístu protože zadek ti při běžným brždění brzdí málo spíš vůbec. Ten píst rozhejbej, pákou s ním povyjeď ven a natoč to zpátky. Škoda že to máme z ruky vzal bych ti to do práce a to je za deset minut hotový...

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #12 od jirkaR
tak to si fakt rekordman gratuluji

jinak martas vypadá fakt dobře ale nemyslím že na tom bude o tolik lépe než to moje :!:

Fiat Tipo

Více
18 roků 6 měsíců zpět #13 od Augustin
Ale ty kozene sedacky nemusi byt spatne nebo ne?
Parkrat jsem byl na sluzebce s Mondeem V6, 2,5l tam byly kozene sedadla k tomu vyhrivane a stalo to zato, to bylo dobre letadlo :wink:

Více
18 roků 6 měsíců zpět #14 od jirkaR

Já bych ty třmeny zkusil sundat, tam není nic jinýho než že to je přilepený k těsnění pístu protože zadek ti při běžným brždění brzdí málo spíš vůbec. Ten píst rozhejbej, pákou s ním povyjeď ven a natoč to zpátky. Škoda že to máme z ruky vzal bych ti to do práce a to je za deset minut hotový...

jo to by bylo fajn mi to tak děláme ale vydrží to vždycky tak půl roku ted zkusím vzít mini brusku a ty kovy trochu vyleštit jinak ti díky za ochotu :wink:

Fiat Tipo

Více
18 roků 6 měsíců zpět #15 od jirkaR

Ale ty kozene sedacky nemusi byt spatne nebo ne?
Parkrat jsem byl na sluzebce s Mondeem V6, 2,5l tam byly kozene sedadla k tomu vyhrivane a stalo to zato, to bylo dobre letadlo :wink:

no kožený sedačky by byly super ale do jinýho tipa už nejdu to asi nemá cena bych musel min přehodit nápravu a motor

Fiat Tipo

Vygenerováno za 0.469 sekund