Zadní náprava kola do A

Více
17 roků 1 týden zpět #1 od vlkodlak
Zadní náprava kola do A vytvořil uživatel vlkodlak
Zdárec kolegové-kamarádi,jen se chci zeptat jestly někdo dělal zadní nápravu aby neměl kola do A Chci se na to vrhnout tak se chci informovat jak to jde,na kolik to tak vyjde co všechno měnit atd... Mám kotouče vzadu Dík za rady.

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 týden zpět #2 od TommyAngelo
Mno hmmm tak naprava je už vhájí to by bylo drahý GO to už radši sežeň druhou dobrou kámo :cry: :idea:

Více
17 roků 1 týden zpět #3 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Zadní náprava kola do A
Přejdi na další stránky tady v podvozku. Najdeš tam pár témat týkajících se právě kol do A.
Třeba tady-
http://www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3429&start=0

Opravná sada stojí kolem 1000,- snad...na jedno kolo. Pokud si to auto chceš nechat, investuj. Dávat jinou se podle mě neoplatí. Za chvilku tam to áčko můžeš mít zase.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 1 týden zpět #4 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma tipo
Já si myslim že by to nemuselo bejt tak drahé co sem letmo koukal tak bych se mohl vejít kolem 2-3tis.Práci si samozřejmě dělám sám.

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
17 roků 1 týden zpět #5 od geeny666
Odpověděl geeny666 pro téma Re: Zadní náprava kola do A
nejčastěji to způsobí špatná ložiska v zadním kole která mají vůly :!: a nejlapší je to vyměnit a máš 100% klid, za druhou kompletní nápravu dáš tak stejno ale nemáš jistotu že se ti to za půl roku nerozjede zase.

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Více
17 roků 1 týden zpět #6 od vlkodlak
No lepší koupit celou sadu aj s šroubem kroužkama atd měla by stát něco málo nad 1tis na kolo to neni zlí Takže se do toho pustím až budou penízky,stará náprava nemá smysl jak říka geeny666 může se posrat za týden,měsíc a stejně kotoučovou bych těžko sehnal.

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
17 roků 1 týden zpět #7 od DURI123
Odpověděl DURI123 pro téma Re: Zadní náprava kola do A
Nazdar!
no mne to robilo vybehane lozisko - nove - 1300Sk, a ked sa to uz robilo vymenil som aj to puzdro a loziska co drzia rameno ale to si nemyslim ze to sposobuje... tiez by to mohlo byt aj vybehane rameno... Moznosti je vela.... :roll:

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 1 týden zpět #8 od Tomas-Oaza
opravna sada na jednu stranu stoji cco do 1500 ale kdyz si sezenes polskou tak te bude stat asi jen 600 ale ty nervy nez ji tam dostanes a spasujes za to nestoji

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 1 týden zpět #9 od vlkodlak
Jedině origo nebudu tam cpát nějakou větnamskou náhražku :-) abych to měl za půl roku zas,Jo sada na jedno kolo stojí do 1500 jen tak sem se ptal v autorizovanim servisu a řikaly i z prací 2500 jedna strana,jenže já sem nikdy auto v servisu neměl a nikdy ho tam nedám atak si to udělám sám neni problém. Jinak díky za rady :D :D :D na vánoce se do toho pustim,ted mě čeká vyvařovat podlaha a dělat přední nápravu :)

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
17 roků 1 týden zpět #10 od DURI123
Odpověděl DURI123 pro téma Re: tipo

Jedině origo nebudu tam cpát nějakou větnamskou náhražku :-) abych to měl za půl roku zas,Jo sada na jedno kolo stojí do 1500 jen tak sem se ptal v autorizovanim servisu a řikaly i z prací 2500 jedna strana,jenže já sem nikdy auto v servisu neměl a nikdy ho tam nedám atak si to udělám sám neni problém. Jinak díky za rady :D :D :D na vánoce se do toho pustim,ted mě čeká vyvařovat podlaha a dělat přední nápravu :)

vela statia :wink:

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 5 dní zpět #11 od vlkodlak
Dík,dnes sem vyndal koberce,nejdřív to budu vyvařovat,jinak podlaha u spolujezdce jen koberec a dál nic pod kobercem dřevěná deska,Takže nejdřív vše vyvařim a pak se pustim do zadní nápravy,nebojim se ničeho :twisted: :twisted: :twisted:

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
17 roků 2 dní zpět #12 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Zadní náprava kola do A
no a není na ty ložiska potřeba nějaký spec, nářadí ?

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 1 den zpět #13 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma kola
Nene ted vyvařuju a pak z A udělám H :twisted: :twisted:

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
17 roků 1 den zpět #14 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Zadní náprava kola do A
no tak si pamatuj postup a sem to potom napiš

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 1 den zpět #15 od michal_tipar
speciální nářadí bych ani neřekl, protože to z 90% nejde povolit je to téměř vždy zarezlý. Takže obě strany uřezat flexou (matici i hlavu šroubu) pak vybouchat osu - šroub. Ložiska - resp to co z nich zbylo nepůjdou bez svářečky nebo autogenu. Na to mechanik dost nadával...
Náprava ve většině případů je v pořádku. Aby se prodřelo rameno nebo náprava tak by ty kola byly skoro vodorovně :-)

Vygenerováno za 0.505 sekund