Zadní náprava kola do A

Více
17 roků 1 den zpět #16 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma tipo
Postup si budu pamatovat podle toho kolik vypiju piv :D Budu informovat,počítám že tak za týden se na to vrhnu.Jinak většinou když ty pouzdra nejdou ven tak se odvrtávaj no uvidíme :twisted:

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #17 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Zadní náprava kola do A
...no čo už si to vymenil,bo aj ja sa chystám tak nejaká rada na čo si dať pozor a tak,by sa zišla...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 10 měsíců zpět #18 od vlkodlak
včera cestou do práce se mi zadřel motor na kroužkách :( takže můj miláček bude asi na prodej a půjdu do benzína,je to pech protože jsem do něj před vánocemy narval 20tis.Nové čepy,ložiska,kotouče,stabilizačka atd. a potom sem ho měsíc v garáži vyvařoval a už na něj nemám sílu :( :( :(

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
16 roků 10 měsíců zpět #19 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: tipo

včera cestou do práce se mi zadřel motor na kroužkách :( takže můj miláček bude asi na prodej a půjdu do benzína,je to pech protože jsem do něj před vánocemy narval 20tis.Nové čepy,ložiska,kotouče,stabilizačka atd. a potom sem ho měsíc v garáži vyvařoval a už na něj nemám sílu :( :( :(

...hlavu hore teraz sa chceš na to vykašlať ked si všetko opravil,krúžka vymeníš a motor Ti bude fungowať dalej

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 10 měsíců zpět #20 od michal_tipar
nebo kup celej motor, vyměň ho a tenhle, co se zadřel, zgenerálkuj a máš po starostech, zvlášť když sis dal ostatní včetně kastle do pořádku...

Více
16 roků 10 měsíců zpět #21 od vlkodlak
To jo opravit by to šlo,ale zas bych musel ještě dávat prachy do zadní nápravy,nejmín 5kolíků protože ložiska jsou načatý a já chci tipíčko v benzínu,tohle už spolklo hodně mého času a kevšemu si dělám řidičák na nákledák a to je 15litrů,takže penězma nepřebívám. :( :( :(

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
16 roků 10 měsíců zpět #22 od bjukemen
...já by sem do benzinu nešiel,ale podla mna je škoda to predávať,prerobíš na tom kopu prachov...trochu počkaj a potom budeš rád že si auto nepredal...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 10 měsíců zpět #23 od vlkodlak
Já měl předtim 1.6 jednovačku a taky sem si ji udělal,a byl sem sní maximálně spokojenej,ale bohužel musela jít do světa kvůli pokutě za alkohol :) Ale šla ke známímu a ten je sní nadmíru spokojen a to Tipo bylo bez koroze,fakt super stav lituju že sem to prodal,měl sem si radši pujčit prachy.

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
16 roků 9 měsíců zpět #24 od bjukemen
...inak už to mám vymenené robil som to z otcom a bola to pekná pakaren,štoby sa nedali vyraziť museli z,e piliť flexou samozrejme miesto žiadne ložisko bolo úplne vysypané a malo to vôlu jeden cm. v ložisku a ked bolo založené koleso tak to chodilo do stran 3 cm....kolesá teraz stoja pekne rovno a jazdne vlastnosti sa tiež zmenili trošku to stvrdlo a tak...
záver:odporúčam urobiť to všetkým čim skôr budete perkvapený

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 9 měsíců zpět #25 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma kola a

...inak už to mám vymenené robil som to z otcom a bola to pekná pakaren,štoby sa nedali vyraziť museli z,e piliť flexou samozrejme miesto žiadne ložisko bolo úplne vysypané a malo to vôlu jeden cm. v ložisku a ked bolo založené koleso tak to chodilo do stran 3 cm....kolesá teraz stoja pekne rovno a jazdne vlastnosti sa tiež zmenili trošku to stvrdlo a tak...
záver:odporúčam urobiť to všetkým čim skôr budete perkvapený

gratuluji,dobrá práce

:D

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Vygenerováno za 0.422 sekund