Brzdy
kdyš k tomu stočíš kotouče a bubny dáš tomu nevé oblo a desky,tak bydeš lítat předním oknem ven ,opr. to fungujePřesně tak, já to dělal taky ,protože jsem měl stále zabrzděné jedno přední kolo. Shodil jsem komplet třmeny, desky a vyměnil gumičky na pístkách a na válečku. Nasadil a ono co stejně to pořád nechodilo. Pomohla až výměna hadičky a hodí to jak má, to, že mám pocit stále, že by to mohlo brzdit lépe je věc druhá.
Stočit kotouče je blbost, potom půjde pedál zase níž...taky mi to doporučili a nakonec jsem litoval, páč to bylo na nic a pak se kupovaly stejně nový
ale jaký vliv to má na chod pedálu?přece ten rozdíl mezi deskou a kotoučem dorovnají plovoucí třmeny
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Nehledě na to, ŽE TENKÉ KOTOUČE JSOU O DRŽKU!!!!! Třeba praskne, zvlní se , při delším brždění se dříve zahřejí a taky zbytečná investice do stáčení a za chvíli stejně odejdou a budeš muset koupit nové.
Ikdyž jestli jsi opatrný , nespěcháš a víkendový jezdec, vydží stočený kotouč těch pátků více.
Neber to jako urážku, ale na brzdách jsem přesvědčem se nemá šetřit!!!!!
7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,
1)nesmíš pod 6mm souhlaskroutěj a navíc když je stočíš, tak se ti může stát, když se dostaneš pod 6mm tloušťky kotouče že po opotřebení desek ti prostě a sprostě deska vypadne a brzdit můžeš tak leda očima.
Nehledě na to, ŽE TENKÉ KOTOUČE JSOU O DRŽKU!!!!! Třeba praskne, zvlní se , při delším brždění se dříve zahřejí a taky zbytečná investice do stáčení a za chvíli stejně odejdou a budeš muset koupit nové.
Ikdyž jestli jsi opatrný , nespěcháš a víkendový jezdec, vydží stočený kotouč těch pátků více.
Neber to jako urážku, ale na brzdách jsem přesvědčem se nemá šetřit!!!!!
2při stáčení kotouče(pokud soustruha není trotl kotouč vyrová-orygo je malinko vychílený vrovná ho proti hlavě(upínáku v soustr.) tak zůstane stejně vychílený jako před tím!!!!!!!!!!
3) pokud máš kotouče dost silné ale podrápané(můj případ)NEBUDU dávat nové desky na poškozený kotouč a už vůbec kvůli podrápaání kot.kupovat nové.....
mám ztočené na autě vozím vtom dvě děti,kopců to máme habakuk a i zdlouhého kopce tobrzdí super(neunavuje se to..
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99
/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
No nevim těžko říct, třeba to tam strácí tlak, protože při volnoběhu tam jde do posilovače asi mín vzduchu a ještě kontroluju furt kapalinu a ta drží míru a nikde to neteče :Že by nějaký problém s posilovačem?
/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem