Brzdy

Více
16 roků 7 měsíců zpět #31 od Toncek
Odpověděl Toncek pro téma Re: Brzdy

Ted sem nato koukal a z favorita a felicie maji 320mm.
Tipo má 360mm. 4 cm budou chybět :(

a proč tam nedáš s tipa?nebo máš snad feldu?

seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #32 od Ram512
Odpověděl Ram512 pro téma Re: Brzdy

a proč tam nedáš s tipa?nebo máš snad feldu?

Protože sem chtěl ušetřit :D na poštovném a z feldy stojí 120kč a z Tipa 250kč :wink:

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

Více
16 roků 7 měsíců zpět #33 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Brzdy
nedoporučuju se snažit šetřit na brzdách, to se může šeredně nevyplatit, oni ty hadice stejné nejsou, falda má hadice dimenzované na jiný tlak

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #34 od doomik
Odpověděl doomik pro téma Re: Brzdy

já mám zase problem že když stojím na místě delší dobu a mám sešláplou brzdu tak mi občas pedál propadává, ale když sešlápnu znovu tak je zase tvrdej co stím může být??? :idea: ale jinak sem nižší brzdný účinek nezaznamenal.

Nejak se zapomelo ti odpovedet.
Vymen halvni brzdovy valec. Netesni a proto ti pedal propadne.

Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD

Více
16 roků 7 měsíců zpět #35 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Brzdy

nedoporučuju se snažit šetřit na brzdách, to se může šeredně nevyplatit, oni ty hadice stejné nejsou, falda má hadice dimenzované na jiný tlak

Tak to si dovoluju oponovat, co by mělo být jiný? Jak jinej tlak? Vždyť sou to stejný auta. Ve fabrice zkoušíme brzdy pro Ford, je k přívodu tak pitomej přístup, že se tam redukcí nedostaneš, má maník na zkušebně k dispozici obyčejnou hadici z Fiesty protože tu tam dostane, a jde do ní šestnáct atmosfér, při vysokotlaký zkoušce, třistakrát za směnu, a nepraskne, v autě není takový tlak, ani zdaleka a ani náhodou. Hadic z Favorita se nebojím. Dám je tam akorát změřím dýlku, aby seděly, a udělám to tento víkend, budu přezouvat.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #36 od stiglitz

Aha, tak koukám že jsem něco přehlíd. Kde to chybí, vepředu, nebo vzadu. Hadice dopředu už mám doma, vzal jsem je na demontáži ve šrotu, byli z nových třmenů, občas má člověk štístko, na demontáž a renovaci chodí třmeny co jsou jenom prošlý expirací. Expirační doba je kvůli gumičkám vevnitř a tak, po pěti letech už by se neměl montovat.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 7 měsíců zpět #37 od Ram512

Tak to si dovoluju oponovat, co by mělo být jiný? Jak jinej tlak? Vždyť sou to stejný auta. Ve fabrice zkoušíme brzdy pro Ford, je k přívodu tak pitomej přístup, že se tam redukcí nedostaneš, má maník na zkušebně k dispozici obyčejnou hadici z Fiesty protože tu tam dostane, a jde do ní šestnáct atmosfér, při vysokotlaký zkoušce, třistakrát za směnu, a nepraskne, v autě není takový tlak, ani zdaleka a ani náhodou. Hadic z Favorita se nebojím. Dám je tam akorát změřím dýlku, aby seděly, a udělám to tento víkend, budu přezouvat.

Souhlas ty hadice musí mít nákou normu a platí to pro všechny auta

Soubor přílohy:
[/URL

Více
16 roků 7 měsíců zpět #38 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Brzdy
Já jsem napsal, co mi řekli v jedné prodejně dílů....ale mě je to jedno, já radši koupim díly přímo na tipo než to nějak dobastlovat z favorita nebo podobně 8)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #39 od stiglitz

Já jsem napsal, co mi řekli v jedné prodejně dílů....ale mě je to jedno, já radši koupim díly přímo na tipo než to nějak dobastlovat z favorita nebo podobně 8)

Lepší to je, bez debat. Ale my už jsme takovej národ, kutilskej...

stiglitz.
/////

Více
16 roků 7 měsíců zpět #40 od Ram512
Nj ted otázka budu měnit hadici. Povolím ten spoj mezi hadicí a trubkou?? Jestli ne tak ji budu muset vyměnit komplet co? aA ta trubka vede přímo do brzdového válce nebo tam je náká kostka (rozbočka) ??

Soubor přílohy:
[/URL

Více
16 roků 7 měsíců zpět #41 od Ram512
Ted sem měl zhozený celý třmen , vyčistil váleček ,ocelovým kartáčem sem očistil dosedací plochy destiček , v ruce jede krásně -lehce se pohybuje protikus po nasazení stejný problém nevrací se, takže pujdu vyměnit tu hadici :(

Soubor přílohy:
[/URL

Více
16 roků 7 měsíců zpět #42 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Brzdy
je tam jen ta hadice a pak trubka až do brzfovýho válce , ale ta hadice o 4cm kratší no nevim , jestli když plnej rejd , tak jestli ji nepřetrhneš, nebo jestlite ti neohne na krajích u šroubení tak že tam nebude protýkat kapalina, podle mě to neni dobrej nápad hadice z fáčka , ty pasujou na zadek , to je stejný ,ale na předek NE :!: [-X

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 7 měsíců zpět #43 od Ram512

je tam jen ta hadice a pak trubka až do brzfovýho válce , ale ta hadice o 4cm kratší no nevim , jestli když plnej rejd , tak jestli ji nepřetrhneš, nebo jestlite ti neohne na krajích u šroubení tak že tam nebude protýkat kapalina, podle mě to neni dobrej nápad hadice z fáčka , ty pasujou na zadek , to je stejný ,ale na předek NE :!: [-X

Takže spravené brzda se vrací ,hadičku sem profoukl kompresorem a jede nadhera :D

Soubor přílohy:
[/URL

Více
16 roků 7 měsíců zpět #44 od stiglitz
Gut, Matko, dcera dala...

stiglitz.
/////

Více
16 roků 7 měsíců zpět #45 od Ram512

Gut, Matko, dcera dala...

?? co to??

Soubor přílohy:
[/URL

Vygenerováno za 0.550 sekund