Samostav zadních brzd

Více
16 roků 11 měsíců zpět #1 od JohnRoss
Samostav zadních brzd vytvořil uživatel JohnRoss
Pro zajímavost : Víte kolik stojí nový samostav na zadní brzdy???

Odpověd: 1700kč.

Nemusíte rozjíždět debatu, to je jen pro pobavení. :lol: :lol: :lol:

7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #2 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Samostav zadních brzd
predsa len odpoviem- toto mi prišlo mailom:,,Dobrý den samostav by byl na objednávku za 770.-1 ks.Děkujeme Hasman"
je to z autodíly krč

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Samostav zadních brzd
Ja kupoval tento regulator brzdneho ucinku v lednu 07 za nejakych 1540Kc. Je to od fy BENDIX.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #4 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: Samostav zadních brzd
jsem trošku opožděný ale co je to samostav ? to samé co regulátor brzdného ůčinku ?

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Samostav zadních brzd
No samostav je na zadních brzdách na paknách,když třeba měníš pakny tak potom bys musel nastavit délku kroku paken aby měli co nejmenší krok.Což neděláš protože samostav to udělá za tebe když párkrát sešlápneš po víměně pedál,tak samostav je při sešlápnutí pedálu dá co nejblíže k bubnu a tam díky samostavu zůstanou nastaveny na pořád.
To samé když ti pakny ubívají (se opotřebovávají) Tak taky je nijak nešteluješ udělá to samostav.Ale musí fungovat,když nefunguje,nebude ti brzdit zadek.Je to takovej zdánlivě jednoduchej mechanysmus.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #6 od TooM-As

No samostav je na zadních brzdách na paknách,když třeba měníš pakny tak potom bys musel nastavit délku kroku paken aby měli co nejmenší krok.Což neděláš protože samostav to udělá za tebe když párkrát sešlápneš po víměně pedál,tak samostav je při sešlápnutí pedálu dá co nejblíže k bubnu a tam díky samostavu zůstanou nastaveny na pořád.
To samé když ti pakny ubívají (se opotřebovávají) Tak taky je nijak nešteluješ udělá to samostav.Ale musí fungovat,když nefunguje,nebude ti brzdit zadek.Je to takovej zdánlivě jednoduchej mechanysmus.

ahá tak tohle mě tedy nemusí trápit , mám vzádu kotouče. ale je dobré to vědět díky.

a koukam že všivhni o voze a augustin o koze :lol:

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #7 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Samostav zadních brzd
Neměj strach,s Fiatem (s každým autem)do toho taky přídeš.No a když si to opravuješ sám,tak možná i ušetříš(chybama se člověk učí)Ale pak se ti odvděčí. :lol:

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #8 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Samostav zadních brzd

ahá tak tohle mě tedy nemusí trápit , mám vzádu kotouče. ale je dobré to vědět díky.

Jo sorac, tady jsem byl mimo. Jak jsem prochazel tu hromadu neprectenych temat, tak jsem si to popletl, predtim jsem prochazel tema s tim regulatorem brzdneho ucinku - holt nejsem dokonaly. :oops:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #9 od doomik
Odpověděl doomik pro téma Re: Samostav zadních brzd

No myslim, ze by te to taky trapit mohlo. Kotoucovky maji taky samostav jinak by ti asi moc nebrzdila rucka. Je to takova tycinka zezadu do trmenu
na kterou potom tlaci vacka rucni brzdy (brzdy na delte), ale Tipko bude mit
podobny princip. To se taky muze casem podelat, ale asi ne tak casto
jako na bubnech. Tam je bimetal a hlida i teplotu.

Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD

Více
16 roků 11 měsíců zpět #10 od TooM-As

Jo sorac, tady jsem byl mimo. Jak jsem prochazel tu hromadu neprectenych temat, tak jsem si to popletl, predtim jsem prochazel tema s tim regulatorem brzdneho ucinku - holt nejsem dokonaly. :oops:

v pohodě nemyslel jsem to zle.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #11 od TooM-As

No myslim, ze by te to taky trapit mohlo. Kotoucovky maji taky samostav jinak by ti asi moc nebrzdila rucka. Je to takova tycinka zezadu do trmenu
na kterou potom tlaci vacka rucni brzdy (brzdy na delte), ale Tipko bude mit
podobny princip. To se taky muze casem podelat, ale asi ne tak casto
jako na bubnech. Tam je bimetal a hlida i teplotu.

no to uvidím v létě , plánuju komplet generálku zadní nápravy.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:

Vygenerováno za 0.422 sekund