Vrzání od přední nápravy při couvání a brzdy

Více
16 roků 11 měsíců zpět #1 od Larin
Ahoj, mam tipo 1.4 z 95 4x kotouče a při zacouvavani do řady se mi ozve od přední nápravy takovej skřípavej kovovej zvuk, ale jen na chvili, při jizdě dopředu nic, nemůže to byt brzdama? A k těm brzdam, zda se mi posledni tyden, ze mam docela tvrdy brzdovy pedal, i když po startu pod tlakem nohy klesne tak o jednu tretinu, tak třeba při parkování je pomerne tuhy a učinek je menší, při jízdě je to dobré, ale myslím, že by to mohlo byt lepší. Vzduch, nebo podtlakove hadice? Diky

1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #2 od skypan
ta náprava,musíš na rampu tam těch faktorů je moc,odvolnejch čepů na kuláku přez selen bloky na ramenouch.....rukou,montážní pakou,pohledem projít zkontrolovat,zahejbat,lechce zapáčit atp.chtělo by to trošku nějakýho znalce aby viděl,poradil.kde a jak zapáčit,čím zahejbat a příjdete na to..
v posilovači ti chibí vzduch přívodní hadice je ztulá zimou(a stářím)a to těsění na průchodu do posilovače(na kolenu) už špatně těsní.měl sem stejný problem.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3 od Larin
diky za radu na tu hadici a to tesneni mrknu

:wink: na tu napravu se podivam v dohledne dobe, ted uz neni moc casu a hlavne neni momentalne zadna rampa :wink:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #4 od Larin
ahoj koukal sem na to, ale docela mi tam zavazí ABS, mohl bys mi prosim presne popsat postup opravy tech brzd, byl bych si pak jistejsi vysledkem opravy... diky moc

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5 od skypan
k těm brzdám:podívej vedle na vlákna nebo in a starší datem.
jetoho moc...u toho by musel člověk bít,pohedem závady uvidíš nejspíš a kdyš né tak rukou zkusit vůli např třmenu,stav destiček atd......

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Vygenerováno za 0.308 sekund