pistek kotoucove brzdy

Více
16 roků 11 měsíců zpět #1 od radluk
pistek kotoucove brzdy vytvořil uživatel radluk
Mam technickou otazku -
jdou sehnat samostatne pistky na kotoucove brzdy? Dnes jsem mel komplet rozebrany trmen na zadni brzde, protoze byla "zamrzla", ne vsak pístek ale system prenosu sily od rucni brzdy.
Zjistil jsem ze mam zkorodovany pistek - je tam dulkova koroze, zrovna v mistech kruhoveho tesneni.
Zkousel jsem prolezt nekolik on-line prodejen ND a nic :(

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #2 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: pistek kotoucove brzdy

Mam technickou otazku -
jdou sehnat samostatne pistky na kotoucove brzdy? Dnes jsem mel komplet rozebrany trmen na zadni brzde, protoze byla "zamrzla", ne vsak pístek ale system prenosu sily od rucni brzdy.
Zjistil jsem ze mam zkorodovany pistek - je tam dulkova koroze, zrovna v mistech kruhoveho tesneni.
Zkousel jsem prolezt nekolik on-line prodejen ND a nic :(

poslat clloveku co to umi a nechat avrobit novej.. pred 3 ma rokama jsme to takhle provedl se vsema trmenama na tipu... nechal sme je zrepasovat u profíka a ej klid - dal vše co šlo nový - i pístky..a cena příznivá..6000,- za vše i s povrchovou úpravou...

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3 od radluk
Odpověděl radluk pro téma Re: pistek kotoucove brzdy
ten pistek je myslim chromovany podle vzhledu, nejaky tvrdochrom. Stacilo by to udelat z nejake legovane oceli - korozivzdorne a dosahnout tak male drsnosti povrchu.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #4 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: pistek kotoucove brzdy
Já teda nevím jak na Tipo,ale na favorita jsem koupil normálně pístky do třmenu fungl noví a dávaj k tomu takovej gel,něco jako vazelína,ale tohle je prej nějaká speciáýlka na pístky.Ale koupit to jde,tak na tipo by to mělo jíd taky koupit.

Zkus zavolat sem,je to speciálka víhradně na Fiaty v Praze
www.autogold.cz/katalog.htm

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Vygenerováno za 0.309 sekund