Kde a jake by jste koupili Brzdove kotouče a destičky?

Více
16 roků 10 měsíců zpět #16 od Kracmi
Ta to vidím že to dopadne asi takhle KOTOUCE FERODO za 485kč nebo KOTOUCE PILENGA za 531Kč. Ale nevím který jsou lepší tak jestli by mi to někdo rozseknul. Nejradeji bych si vzal ty zmiňované Bremba z elit.cz ale nechci kupovat prez net a cekat jestli prijdou ty spravne a vyvarovat se tak zbytecnejm problemum s reklamaci a Desticky bud taky feroda ale to mi prijdou lepší i mozna levnejší ty JURID. A este jedna blba otazka ten centrovaci prumer maj pro 1.4ie asi vsechny kotouce 59??? Ja jen ze u nekterych ten prumer neni napsan.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #17 od mk-tec
...centrovací průměr mají naše modely všechny stejný, stejně jako většina fiatů...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
16 roků 10 měsíců zpět #18 od stiglitz
Ate, Ferodo... je to o ničem. Všem těmhle firmám dodáváme. :wink: já na jaře jedu do polska, maj to bejt kotouče Brembo za devět set a iluze o původu si nedělám.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #19 od Předseda
Koupil jsem je osobně v Autodíly Krč ( www.autodilykrc.cz ) a jestli jsou dobrý nebo špatný nějak nedokážu posoudit, nezatěžuju je extrémně. Ale občas pískaj :?

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #20 od DannyF
Moc mi to nebrzdilo tak jsem na předek sehnal chlazený kotouče (+brzdiče). Zvolil jsem značku ATE a jsem s nima velmi spokojen. Brzdí to až moc a v zimě musím dát pozor na sáňkování. Desky taky ATE.

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #21 od Kracmi
Tak jsem koupil kotouče ferodo a desticky jurid namontoval jsem to tam a rikam si ze se jen tak kouknu na zadek no sundam buben a nestacim se divit pakny totalne sjety na jedny pakne uz sem brzdil kov na kov. Na druhe strane byly pakny docela dobry ale vubec se nehejbaly prasatka a jak sem na ne sahnul tak pak zacaly tect takze sem vymenil i prasatka i vsechny pakny. Uz to mam hotovo tak konecne brzdy pracuji jak maji. Takze sem do ted jezdil na sjetejch kotoucich(asi6mm) ve predu mi na jedny strane nejezdil ten trmen (zarezlej ten pistecek) no a zadek mi absolutne nebrzdil a rucka sla jen na jedne strane...

Více
16 roků 10 měsíců zpět #22 od Předseda
Taky se na to chystám, protože když jsem v létě měnil přední brzdy, do zadních jsem nelez. A vzhledem k tomu, že mi ručka brzdí až asi na šestým zubu a to ještě nic moc, počítám že budou pakny taky v háji. :?

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #23 od bjukemen
...hmm takže hovoríte že kotúče značky Brembo sú na pi.u?Som myslel že je to značka z tých lepších...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 9 měsíců zpět #24 od bjukemen
...ahoj chalani,čo si myslíte o kotúčoch značky Bosch,uvažujem o ich kúpe bo sú za celkom dobrú cenu a k tomu platničky Bosch...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 9 měsíců zpět #25 od Vali
To bjukemen:
no co sjem já slyšel, tak v žádném případě nebrat, prej hlavně kotouče se brzy vyhřejou a jdou do věčných lovišť. Já měnil teď a dával sjem Feroda jak kotouče, tak desky a musím říct, že spokojenost zatím. A cenově taky dobrý kotouče 485 kč kus a desky sada 700 kč. Ale osobní zkušenost s Bosh nemám, ale dal jsem na radu ostatních. Toť můj názor :wink:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 9 měsíců zpět #26 od bjukemen
...dík za radu pouvažujem nad tým,ale ja som našiel najlacnejší kotúč ferodo za 1000 sk a to sa mi zdá dosť vela...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 9 měsíců zpět #27 od hovi
mam nově kotouče ferodo a desky ferodo premier a nemohu si stěžovat a když vemu do ruky kotouč brembo a kotouč ferodo nechci nic říkat , ale vapadá to , jako by to vyráběla jedna a ta samá firma a pak je tam jen jiný zázev - nápisi co sou na obvodu kotouče sou úplně stejnym písmem vyražený a když sem je dal k sobě , tak úplně stejné mezery mezi písmeny a jediný rozdíl byl že na jednom byl nápis brembo a na druhém ferodo , jinak ostatní psaní na něm bylo na chlup stejné

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #28 od Vali
To Bjukemen:
Zkuz ještě pohledat , není možný, aby v té ceně byl takovej rozdíl. Tady taky mají feroda kotouče za 1000 jeden, zkus se podívat, jestli neseženeš od feroda ještě jiný taky na Tipo. Nebo i tak kup třeba jinou značku než feroda, ale hlavně ne Bosh. Nebo z internetového obchodu z ĆR a nechat poslat na dobírku k vám, by vyšlo kolik??

Více
16 roků 9 měsíců zpět #29 od bjukemen
to vali : no balik s čiech na SK asi 500sk skúsim ešte niečo pohladať ale asi pojdem za tým ferodo

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 9 měsíců zpět #30 od Vali
Hm tak to je docela dost teda za poštu, ale když si to spočteš a bral bys to co já - desky a kotouče ferodo tak je to celkem 2* 485 + 700 nějakých 1700 nebo 1800 nevím, jestli ty desky nestály 800 + 500 pošta pořád jsi na tom líp, než u vás jen koutouče 2000. Ale opravdu mi nejde na rozum, že by jste tam měli stejnej díl o 500 dražší. Zkus ten jinej model ještě :wink:

Vygenerováno za 0.505 sekund