ramena starline - má to cenu

Více
16 roků 10 měsíců zpět #1 od jirkaR
Mám nabídku na rameno starline za 600,- je to super cena ale ted se všude dočítám že je to brak má někdo s tímto ramenem zkušenost ale nechci slyšet že jedna paní povídala....
díkes

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #2 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma ramena
to by mě taky zajímalo. potřebuju ramena taky pořešit. Jirko máš kdyžtak kontakt?

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #3 od mk-tec
...jsou trochu míň kvalitnější, ale když si uvědomíš, že máš záruku 2 roky a oni vydrží tak 10tis. km, tak jednou koupíš a pak už jen reklamuješ a máš vždy nový...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
16 roků 10 měsíců zpět #4 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: ramena starline - má to cenu
no jako řenu ti to takhle , kvalita odpovídá ceně , takže jako netvrdil bych že je to špatný ani dobrý ale prostě s oryginálem nemůžeš srovnávat jako mam hodně skušeností s dílama starline, ale jako třeba koupíš destičky a vyjdou tě něco kolem 300kč třeba ale za 10 000km je sjedeš a koupíš od feroda třeba za 1000kč ty samý a sjedeš je třeba za 50 000km, a taky de o to , jak je to auto moc namáhaný na ty ramena , podle toho bych spíš uvažoval , jestli jezdíš třeba jen po městě , nebo někde po vsi kde je to samá díra a tak

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 10 měsíců zpět #5 od PavelM
Radsi bych si priplatil za kvalitnejsi, nez to furt rozebirat a reklamovat! :roll:

Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'

Více
16 roků 10 měsíců zpět #6 od mk-tec

Radsi bych si priplatil za kvalitnejsi, nez to furt rozebirat a reklamovat! :roll:

...já neřek, že to tak dělám, ale už to několikrát u známýho dělali. Já chci samozřejmě raději kvalitnější, ale připadlo mi, že nemá peněz nazbyt, když chce koupit rameno za 600,- Kč...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
16 roků 10 měsíců zpět #7 od PavelM

...já neřek, že to tak dělám, ale už to několikrát u známýho dělali. Já chci samozřejmě raději kvalitnější, ale připadlo mi, že nemá peněz nazbyt, když chce koupit rameno za 600,- Kč...

Jasny, nebylo to mireny na tebe, proto jsem te ani necitoval. Byl to jen muj osobni nazor :wink:

Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'

Více
16 roků 10 měsíců zpět #8 od Kracmi
Hele jako ja kupoval ramena asi kolem 1200ks z badosu takze to jsou vlastne ty z www.aci.cz a jako jedno rameno dobry druhy rameno jak je cep a ty dva sinentbloky tak jeden šel normalne i s tim kovovím pouzrem vyndat a vevnitr byly zkrouceny poradny špony tak sem to vyreklamoval a druhej den sem dostal rameno kde to slo taky vyndat ale s trosku vetsi namahou ale spona tam nebyla no tak sem si rekl ze potrebuju jezdit a asi to tak ma byt a nasadil to tam. Ale jestli je to v poradku nebo ne tak to nevim:(

Více
16 roků 10 měsíců zpět #9 od michalkulistak
no jestli jde rukou vyndat čep, tak dost riskuješ

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #10 od Kracmi
Odpověděl Kracmi pro téma Re: ramena

no jestli jde rukou vyndat čep, tak dost riskuješ

ne cep ale ten sinentbok kterej tam ma byt nalisovan s tim pouzdrem ale kdyz to prichytis ke kasly tak se to nema naprosto kam hnout

Více
16 roků 10 měsíců zpět #11 od michalkulistak
tak to snad nevadí

Více
16 roků 10 měsíců zpět #12 od Kracmi
Odpověděl Kracmi pro téma Re: ramena

tak to snad nevadí

To nevadi ale kdyz to srovnam s org. ramenem kde jsem to pouzdro se sinentblokem vyndaval tak ze sem to musel nahrat autogenem a nariznout flexou a u nahradniho dilu to sundas rukou tak to je docela divny :lol: :lol: :lol: :roll:

Více
16 roků 10 měsíců zpět #13 od michalkulistak
no jo ale původní jsi měl zalisované používáním a rzí :lol:

Více
16 roků 10 měsíců zpět #14 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: ramena

to by mě taky zajímalo. potřebuju ramena taky pořešit. Jirko máš kdyžtak kontakt?

ahoj no je jen jedno mám to od známého, chtěl jsem se jen zeptat jestli to není uplnej brak

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 10 měsíců zpět #15 od michalkulistak
no ta cena se mi líbí, a bylo by mi jedno jak dluho to vydrží(teda aspon ty 2 roky :lol: )

Vygenerováno za 0.474 sekund