ramena starline - má to cenu
Méně
Více
16 roků 10 měsíců zpět #16
od Tomas-Oaza
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: ramena starline - má to cenu
od starlinu sem se s dilama spalil nekolikrat. u toho ramene se podivej jakej je tam cep. bud tam bude nejakej noname a nebo kvalitni. pak uz jen zalezi z jakyho materialu udelaly to rameno
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 10 měsíců zpět #17
od jirkaR
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Odpověděl jirkaR pro téma Re: ramena starline - má to cenu
tak je to jasný bylo za 661 s poštou nakonec jsem ho nechal borcovi za 200kč ještě zafoliovaný s nálepkou 1235kč projel jsem na tom 461kč ale co naplat chybama se člověk učí a v autoklelly jsou tupci v katalogu mají podle toho čísla že to jde na moje auto a ve skutečnosti ten čep byl 15 nácka
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
16 roků 6 měsíců zpět #18
od bjukemen
...v žiadnom pripade sa to nesmie hýbať lebo to prestava plniť účel,musí to byt na pevno zafiované aby rameno pružilo len v tej gume čo je vlisovaná v silentbloku...ja som menil len silentbloky pekne som ich zalisoval a tiež mi dobre nedržali tak sim ich v strede privaril a hotovo
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Odpověděl bjukemen pro téma Re: ramena
no jestli jde rukou vyndat čep, tak dost riskuješ
ne cep ale ten sinentbok kterej tam ma byt nalisovan s tim pouzdrem ale kdyz to prichytis ke kasly tak se to nema naprosto kam hnout
...v žiadnom pripade sa to nesmie hýbať lebo to prestava plniť účel,musí to byt na pevno zafiované aby rameno pružilo len v tej gume čo je vlisovaná v silentbloku...ja som menil len silentbloky pekne som ich zalisoval a tiež mi dobre nedržali tak sim ich v strede privaril a hotovo
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Vygenerováno za 0.293 sekund