prázdné gumy

Více
16 roků 10 měsíců zpět #16 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: prázdné gumy
To je těžký omil, že když jsou réfky hliníkové, tak nekorodujou. Zkorodují pěkně, jen jinak než železo, a pak to ucházi. Ba hliníkové ráfky jsou o dost citlivější na unikání vzduchu, ještě je na škodu velká tepelná roztažkost hliníku. Já dofoukávám každý týden a mám elektrony :(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #17 od michal
Odpověděl michal pro téma Re: prázdné gumy
podle mího máš nepatrně hnutej ráfek a když máš bezdušovky tak stací ma tý nerovnosti zastavit a nepatrně to uchází...pomalu ale jistě...

/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem

Více
16 roků 10 měsíců zpět #18 od michal
Odpověděl michal pro téma Re: prázdné gumy

To je těžký omil, že když jsou réfky hliníkové, tak nekorodujou. Zkorodují pěkně, jen jinak než železo, a pak to ucházi. Ba hliníkové ráfky jsou o dost citlivější na unikání vzduchu, ještě je na škodu velká tepelná roztažkost hliníku. Já dofoukávám každý týden a mám elektrony :(

to je fakt a nehledě na to že hliník je měkej material, takže je to furt v pohybu-si myslim

/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem

Více
16 roků 10 měsíců zpět #19 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: prázdné gumy

to je fakt a nehledě na to že hliník je měkej material, takže je to furt v pohybu-si myslim

Byl jsem s tím v pneuservisu aby to opravili. Dozvěděl jsem se, že je to bolístka hlinikovch kol. Jediné co se s tím dá dělat, je sundat pneumatiku, hodit to na nějakou pstu. Prý to chvíli vydží, ale nebude to dlouho. Nejspolehlivější je prý sundt pneu, opískovat a nalakovat něčím kvalitním.
Takovou jsem dostal radu. Jen to nemám kdy udělat, pořád jezdím a jiné kola nemám :(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 10 měsíců zpět #20 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: prázdné gumy
Sehnat plecháče a udělat to v zimě. Teď to budu na jaře dělat na zimních discích.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #21 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: prázdné gumy
No jo no, elektrony jsou holt hezčí, plecháče praktičtější :?

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #22 od Dave_Pv
Odpověděl Dave_Pv pro téma Re: prázdné gumy

.... a tím na nerovný povrch,je možné že stálo to kolo v nějakém výmolu a tím se vyfouklo víc než ostatní pro vyšší zátěž:?:

Ono když postavíš auto na nerovný povrch tak občas vypadá, jakokdyby byly prázdné gumy, ale většinou to tak jen vypadá. Sám jsem se takto mockrát vyděsil. Stačí popjet o pár cm dál a vypadají hned OK ;-)

Ono totiž, ta guma se raději rozleje do té díry co tam je a nemá tam odpor.

Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Audi coupé quattro 2,3 20v
Fiat uno 45 fire

Více
16 roků 10 měsíců zpět #23 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: prázdné gumy

.... a tím na nerovný povrch,je možné že stálo to kolo v nějakém výmolu a tím se vyfouklo víc než ostatní pro vyšší zátěž:?:

Ono když postavíš auto na nerovný povrch tak občas vypadá, jakokdyby byly prázdné gumy, ale většinou to tak jen vypadá. Sám jsem se takto mockrát vyděsil. Stačí popjet o pár cm dál a vypadají hned OK ;-)

Ono totiž, ta guma se raději rozleje do té díry co tam je a nemá tam odpor.

no právě té vyfouklé gumy jsem si všim resp.manželka až když jsem vyjel na cestu a byla fest prázdná.

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Vygenerováno za 0.396 sekund