prázdné gumy
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem
to je fakt a nehledě na to že hliník je měkej material, takže je to furt v pohybu-si myslimTo je těžký omil, že když jsou réfky hliníkové, tak nekorodujou. Zkorodují pěkně, jen jinak než železo, a pak to ucházi. Ba hliníkové ráfky jsou o dost citlivější na unikání vzduchu, ještě je na škodu velká tepelná roztažkost hliníku. Já dofoukávám každý týden a mám elektrony
/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem
to je fakt a nehledě na to že hliník je měkej material, takže je to furt v pohybu-si myslimTo je těžký omil, že když jsou réfky hliníkové, tak nekorodujou. Zkorodují pěkně, jen jinak než železo, a pak to ucházi. Ba hliníkové ráfky jsou o dost citlivější na unikání vzduchu, ještě je na škodu velká tepelná roztažkost hliníku. Já dofoukávám každý týden a mám elektrony
Byl jsem s tím v pneuservisu aby to opravili. Dozvěděl jsem se, že je to bolístka hlinikovch kol. Jediné co se s tím dá dělat, je sundat pneumatiku, hodit to na nějakou pstu. Prý to chvíli vydží, ale nebude to dlouho. Nejspolehlivější je prý sundt pneu, opískovat a nalakovat něčím kvalitním.
Takovou jsem dostal radu. Jen to nemám kdy udělat, pořád jezdím a jiné kola nemám
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
.... a tím na nerovný povrch,je možné že stálo to kolo v nějakém výmolu a tím se vyfouklo víc než ostatní pro vyšší zátěž:
Ono když postavíš auto na nerovný povrch tak občas vypadá, jakokdyby byly prázdné gumy, ale většinou to tak jen vypadá. Sám jsem se takto mockrát vyděsil. Stačí popjet o pár cm dál a vypadají hned OK
Ono totiž, ta guma se raději rozleje do té díry co tam je a nemá tam odpor.
Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Audi coupé quattro 2,3 20v
Fiat uno 45 fire
no právě té vyfouklé gumy jsem si všim resp.manželka až když jsem vyjel na cestu a byla fest prázdná..... a tím na nerovný povrch,je možné že stálo to kolo v nějakém výmolu a tím se vyfouklo víc než ostatní pro vyšší zátěž:
Ono když postavíš auto na nerovný povrch tak občas vypadá, jakokdyby byly prázdné gumy, ale většinou to tak jen vypadá. Sám jsem se takto mockrát vyděsil. Stačí popjet o pár cm dál a vypadají hned OK
Ono totiž, ta guma se raději rozleje do té díry co tam je a nemá tam odpor.
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY