prehiaty kotúč...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
jinak světší pravděpodobností to bude bdzdová hadička
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...der=asc&start=30
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
no sem zjistil , že na tipo pasuje jako docela dost věcí z žigulikahm no snad newa...no jo dik aj já si myslím že to bude hadička...tak ju letím kúpyt...dokonca mi aj šwagr poradil že na tipo pasuje aj ze žiguláka a s fawoša...on to už menil a w pohode...a heh znowa má ten istý problém tak to ideme menit oba...zdar a dík...
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
no sem zjistil , že na tipo pasuje jako docela dost věcí z žigulika
A to jaký ? žigula jsme měli doma spoustu let a naknec mi zůstal a já ho prodal
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
V podstatě sou menší díly normalizované a tak je možné používat na více autech. Jediné co bys z toho žigula dostal sou rezavé šrouby a o té hadici ani nemluvím. Moc by si z toho žigula nevytěžil ve prospěch Tipano sem zjistil , že na tipo pasuje jako docela dost věcí z žigulika
A to jaký ? žigula jsme měli doma spoustu let a naknec mi zůstal a já ho prodal
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Tak to je rapidní rozdíl, ale nabýzí se otázka Co Kvalita? a má to stejné parametry? Brzdy jsou základno to už aj já teda zidtil to múj šwagr že z žiguláka pasuje hadička a ešte hodne wjecí...a to je good pretože sú ohodne lacnejší weci na žiguláka jak na tipo...hadička na žiguláka stojí 125sk a origoš na fiata 600kil a to je myslím pjekný rozdíl...
/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem
Jen u těch brzd, aby nebyl problém - žigul nemá posilovač brzd /alespoň se domnívám/ a fiat ano, což by mohlo znamenat celkem rapidní nárust tlaku v hadici...
Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Audi coupé quattro 2,3 20v
Fiat uno 45 fire
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
ano tuším fiat 125p to byli poláci,nebo 124....hadice sú normované na určitý tlak tak tam by nemal byť problém...a netreba zabúdať že žiguli je vlastne fiat
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků