mam otazku repasoval zvas už niekto riadenie a servo hmm
16 roků 10 měsíců zpět #1
od Roman050
mam otazku repasoval zvas už niekto riadenie a servo hmm vytvořil uživatel Roman050
mam otazku či niekto repasolval riadenie a servo lebo bude to muset urobit a neake rady bi pomohli moc dakujemmmm
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 10 měsíců zpět #2
od skypan
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Odpověděl skypan pro téma mám otázku?repasoval už zvás někdo servo a řízení
tak servo řízení je vlastě hřeben a průtokem hydrokapal.funguje lechčeji.víc oněm nevím.
a servočerp.sem měl rozebranné a prakticky na něm k opravě taky nic není,páč (max výměna gufera,pokud ho nekde seženeš),je to komplet vhliníku akorát vrtule (lopatky)jsou kalené,broušené,a jeto kluzně uloženo na hřídeli futro je myslím bronzové,mazané servo olejem.
a servočerp.sem měl rozebranné a prakticky na něm k opravě taky nic není,páč (max výměna gufera,pokud ho nekde seženeš),je to komplet vhliníku akorát vrtule (lopatky)jsou kalené,broušené,a jeto kluzně uloženo na hřídeli futro je myslím bronzové,mazané servo olejem.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
16 roků 10 měsíců zpět #3
od nuni
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!
Odpověděl nuni pro téma Re: mam otazku repasoval zvas už niekto riadenie a servo hmm
Dělá se to výměnným systémem,staré servo za repasované.Já si ho chtěl kdysi repasovat sám,ale krom toho,že mi to v servisu rozmlouvali,tak navíc nebyli schopní sehnat nové součástky do serva.
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!
Vygenerováno za 0.287 sekund