Kola Roztec dotaz
15 roků 8 měsíců zpět #16
od skypan
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Odpověděl skypan pro téma Re: Kola Roztec dotaz
mmj.myslel sem to z pohledu ženského :rock:
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 8 měsíců zpět #17
od mk-tec
pokud už je někdo dával na Favorita, tak opatrně, jelikož Favorit, i když má stejnou rozteč do r.v. 93, tak má větší středovou díru a pokud je tam někdo dával, pravděpodobně ji už zvětšoval. Takže zrovna tyto bych já nebral, protože je velké riziko, že nesednou dobře na střed a budou házet... Varianta je tam pak na míru vyrobit středící kroužek
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Kola Roztec dotaz
dokonce ty kola co ted mám Liťíky,tak ty jsou made in Italy,Original Lancina to ej na jich napsáno jsou to 14-a dokonce před tím než sjem je koupil já byly na Favoritu!!!
pokud už je někdo dával na Favorita, tak opatrně, jelikož Favorit, i když má stejnou rozteč do r.v. 93, tak má větší středovou díru a pokud je tam někdo dával, pravděpodobně ji už zvětšoval. Takže zrovna tyto bych já nebral, protože je velké riziko, že nesednou dobře na střed a budou házet... Varianta je tam pak na míru vyrobit středící kroužek
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
15 roků 8 měsíců zpět #18
od stiglitz
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Kola Roztec dotaz
K těm poznámkám na pravopis, já jsem zase těžkej dyskalkulik, prostě mi dělá problém, a těžkej, matematika, rozumějte elementární počty, čili násobení, odečítání, prostě musím chvíli přemýšlet, takže tolerujme Romika, vždyť je to taky člen party, a Tipař. Já třeba na komplikovanější počty vytasím kalkulačku, no jednou psali kdesi že jsem blbec. Na základě toho že na základce jsem si počítal na prstech, pět krát tři patnáct, tři krát sedm - dvacet jedna a tak dále. Ale já věděl - na rozdíl od těch, co to měli v hlavě, proč tolik krát tolik je tolik. No a pak po letech v Mladé frontě Dnes čtu, že chytré dítě jsem ve skutečnosti já, neboť vím proč. Ne ti co měli nabiflováno. Ale příklad vypálený od boku - to budu přemýšlet, ne jako naši premianti kdysi na základce, - tak jak to tedy je?
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Vygenerováno za 0.273 sekund