poradte ohledne el. stahovacky okna

Více
15 roků 7 měsíců zpět #1 od TDGT
zdravim kluci,vcera se mi vyskytli takovej malinkej ale nekdy potrebnej problem, jel sem na nakupy na oslavu,zaparkuju zavru okynko spolujezdce,odejdu,prijde zpet nastartuju chci zase stahnout okynko a nic, rikam to bude pojistka v haji,kouknu na to ale ta je v poradku, kdyz mackam cuplik tak to klasicky ´´kliká´´ ale okno nejevi ani snahu se stahnout,proste jen cvaka jakoby slo ale nic,no aspon ze sem ho zavrel,a ne naopak,aspon je zavreny ale mam rad kdyz mam na aute vsechno v cajku a tahle prkotina je moje prvni porucha za hooodne dlouhou dobu,tak by me zajimalo co to muze byt,je k oknum i samostatne rele?ted si nejsem jist,predem dik za rady,jinak je to 3 dvirko jestli to ma na neco vliv

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #2 od oBzB
Zkus změřit na konektoru na řídící jednotce (větší konektor s tlustými dráty), jestli když chceš stahovat okno, tak je na něm napětí (2 konektory jsou jedna strana a 2 druhá), když tam bude, tak je buď v háji motorek, ale ten by něco měl vydržet, nebo někde přerušená kabeláž, uvolněný konektor apod. Když na řídící jednotce napětí nebude, tak v ní asi něco odešlo, mě na řídící jednotce funuje jen výstup na spolujezdce, konektor na řidiče nic nedělá, tak sem to řešil koupí univerzální jednotky, která má jednodotykové ovládání.

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
15 roků 7 měsíců zpět #3 od Předseda
Může to být klidně jenom zlomený drát ve dveřích, jak se to pořád ohýbá.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #4 od BlackJack
Souhlasím se zalomeným drátem ve dveřích. Nejčastěji kousek od ohybu ve dveřích. Zkus hýbat dveřmi a zároveň mačkat stahování, pak promásíruj kabely v krku a zase stahuj. Mohlo by to aspoň trošku ťuknout.

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
15 roků 7 měsíců zpět #5 od alain
Nechci nic říkat,ale dneska jsem měnil el.stahovačky na tempře a taky včera jely a dneska už ne a nebyl to kábel zlomený nic kolem kabelů pojistek,ale prostě motorek kaput.Vyměnil jsem celý mechanizmus bo jsem měl nahradní a pozdějí rozeberu motůrek a uvidím co se tam stalo.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
15 roků 7 měsíců zpět #6 od nuni
Podívej se na relátka v ŘJ stahování oken.Je vlevo pod volantem.Někdy se stane,že relátko sice cvaká,ale je tam někde vysoký přechodový odpor a ten to nepustí.

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
15 roků 7 měsíců zpět #7 od TDGT
jj nuni, relatko me napadlo jako prvni,ale nejak sem na toi zapomnel a zkousel ty skripnuty kably,ale tam problem nebude, jinak jeste takovej dotaz kdyby to byl motorek, je stejnej jako u 5 dvirka?prece jen jestli tam neni treba silnejsi nebo neco takovyho ,prece jen 3 dvirko ma dvere o dost vetsi a o dost tezsi

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #8 od nuni
Jestli je stejný s 3dvířkem to fakt nevím,podívám se na program s náhradníma dílama,ale motorek bude asi jako součást celé stahovačky a ta bude jiná.

....a prece se toci!

Více
15 roků 7 měsíců zpět #9 od nuni
Tak jsem se díval a je to něco úplně jiného,takže to asi nijak nepředěláš.Vmotorku to ale nebude.

....a prece se toci!

Vygenerováno za 0.384 sekund