vybíjení baterie

Více
15 roků 7 měsíců zpět #61 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: vybíjení baterie

tak ne problém trvá...nikdo žádnej nápad?

ty nápady nepotřebuješ, ty potřebuješ ruce které se toho chytí..

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #62 od Dvoři
Odpověděl Dvoři pro téma Re: vybíjení baterie
Já pořád nechápu proč hledat chybu v atíku když dává kolik má...? musí být chyba někde v elektrice ne? když odpojím za jízdy baterku tak to vše maká jak má...?
Michaeli já bych ho vyměnil ale atík na 1,8 se mi zrovna doma neválí :D

bývalé--Tipo 1.8 GT r.v.93 77kw
nyní--Alfa Romeo 2.0JTS r.v. 2002 125kw

Více
15 roků 7 měsíců zpět #63 od jipaf

Já pořád nechápu proč hledat chybu v atíku když dává kolik má...? musí být chyba někde v elektrice ne? když odpojím za jízdy baterku tak to vše maká jak má...?

tak to vždy nastartuj, odpoj baterku a jezdi, a bude přece vše OK tak proč něco řešíš..
ke každému startu ji na chvilku zapoj a tím pádem nemáš žádný problém a kde nic není, není co řešit...
při řešení problémů, pokud to ale nechceš dát do autorizovaného servisu, se zpravidla vychází z rad pisatelů tohoto fóra a tomu věř že někteří tady tomu rozumí a pak je druhý způsob a to, že sám od sebe jdeš v autě díl po díle a vylučuješ čím to není tak dlouho až najdeš a opravíš samotnou chybu ale to asi sám znáš
baterky jsi měnil, ale co ten altík??? už jsi ho nechal vymontovaný někde přeměřit???
snad nejsi zastánce názoru že auto které jede na dva válce má dobrý motor a chybu malého výkonu budeš hledat v nádrži... přece když motor vrčí nemůže být špatný...
altík je elektro zařízení staršího data, může tam v něm být nějaký studený spoj, nebo může švindlovat relé dobíjení,... 1x OK a po druhé švindl...

Více
15 roků 7 měsíců zpět #64 od Michael!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: vybíjení baterie

tak to vždy nastartuj, odpoj baterku a jezdi, a bude přece vše OK tak proč něco řešíš..
ke každému startu ji na chvilku zapoj a tím pádem nemáš žádný problém a kde nic není, není co řešit...
při řešení problémů, pokud to ale nechceš dát do autorizovaného servisu, se zpravidla vychází z rad pisatelů tohoto fóra a tomu věř že někteří tady tomu rozumí a pak je druhý způsob a to, že sám od sebe jdeš v autě díl po díle a vylučuješ čím to není tak dlouho až najdeš a opravíš samotnou chybu ale to asi sám znáš
baterky jsi měnil, ale co ten altík??? už jsi ho nechal vymontovaný někde přeměřit???
snad nejsi zastánce názoru že auto které jede na dva válce má dobrý motor a chybu malého výkonu budeš hledat v nádrži... přece když motor vrčí nemůže být špatný...
altík je elektro zařízení staršího data, může tam v něm být nějaký studený spoj, nebo může švindlovat relé dobíjení,... 1x OK a po druhé švindl...

K tomuto názoru se přikláním!!!

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
15 roků 7 měsíců zpět #65 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: vybíjení baterie

Tak ho otestuj solo pod zatizenim.Pokud se zamyslis tak zjistis ze to neni tak tezke udelat.Pokud ti jeho vystupni napeti poklesne treba z 50% zatizenim tak zcela jiste neni v poradku.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #66 od Dvoři
no zítra to asi půjdu dát jednomu soukromníkovi auto-ektrikářovi a uvidíme pak napíšu co zjistil...odpojovat baterku po nastartování se mi fakt nechce

Více
15 roků 7 měsíců zpět #67 od Michael!!!

no zítra to asi půjdu dát jednomu soukromníkovi auto-ektrikářovi a uvidíme pak napíšu co zjistil...odpojovat baterku po nastartování se mi fakt nechce

přesně,my ti to tu už psaly abys to udělal!!!:)...tak to jsem zvědavý,jak říkám já myslím jsi že to bude v altíku:)

Více
15 roků 6 měsíců zpět #68 od Dvoři
pánové dneska jsem se chystal měnit alternátor a když jsem chtěl vyndat ten můj tak koukám a on upadlej zemnicí drát z atíku...Připojil jsme ho a vše v pořádku tak se prosím nesmějte jakej jsme debil že jsem si toho nevšimnul hned... snad tohle téma nikomu třeba pomůže když bude mít studeňák na atíku

Více
15 roků 6 měsíců zpět #69 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: vybíjení baterie
Kamarade ti jsi ale ***** to je prvni vec co kontroluju kontakty a kostry a pak az menim veci :total: :total: :total:

Edit from admin:
když už někomu nadáváš, tak to piš gramaticky správně, to za prvé a za druhé, se chovej slušně a neporušuj pravidla!

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 6 měsíců zpět #70 od jipaf
dvoři dvoři,
já bych ale hledal chybu někde jinde.......... :D :D :D :D :D :D :D

jinak na chybách se člověk učí.......... :D :D :D

Více
15 roků 6 měsíců zpět #71 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: vybíjení baterie
ano prosim pane admine uvedomuju si to ze pisu nespisovne cesky ale to slovo pokud ja vim neni nadavka ale to resit nebudu sooooorrrrryyyyy budu si davat priste pozor na slovnicek

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 6 měsíců zpět #72 od Michael!!!

pánové dneska jsem se chystal měnit alternátor a když jsem chtěl vyndat ten můj tak koukám a on upadlej zemnicí drát z atíku...Připojil jsme ho a vše v pořádku tak se prosím nesmějte jakej jsme debil že jsem si toho nevšimnul hned... snad tohle téma nikomu třeba pomůže když bude mít studeňák na atíku

Já ti to psal Prvě si ZKONTROLUJ TY KONTAKTY u toho altíku!!!NJN ale tak stává se chybama se člověk učí jak je tu už jednou zminováno!!!:)

Více
15 roků 6 měsíců zpět #73 od Dvoři
jde o to že on byl tak blbě upadlej že jsem si toho ze zhora nevšimul až po tom co jsme s tím najel na rampu ale docela mě překvapilo jak se to chová po odpojení kostry na atíku

Více
15 roků 6 měsíců zpět #74 od Michael!!!

jde o to že on byl tak blbě upadlej že jsem si toho ze zhora nevšimul až po tom co jsme s tím najel na rampu ale docela mě překvapilo jak se to chová po odpojení kostry na atíku

Vidíš to!!!

Více
15 roků 6 měsíců zpět #75 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: vybíjení baterie
Já teda nevím co myslíte kostrou na altíku, já si vždy myslel, že altík je kostřenej přes motor :oops:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Vygenerováno za 0.550 sekund