V cem muze byt chyba?

Více
15 roků 5 měsíců zpět #1 od S3m8a
V cem muze byt chyba? vytvořil uživatel S3m8a
ahoj dnes jsem se znamym povyvaroval prahy a po sednuti do auta jsem zjistil nasledujici fatal error:

nekolikrat se mi spalila pojistka od centralu (asi 4x)
a podruhy se mi spalila ta uplne prvni pojistka service ...

nevim cim to muze byt pri varreni byla baterka odpojena

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• vilímek petr
15 roků 5 měsíců zpět #2 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: V cem muze byt chyba?
Ahoj,mám pocit že vnitřkem auta vede svazek kabelů kolem prahů,tak jestli se někde nějaký nepropálil jak jste vařily.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #3 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: V cem muze byt chyba?
To mě hned napadlo taky.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #4 od Pumpa
Odpověděl Pumpa pro téma Re: V cem muze byt chyba?
aj kostry boli odpojebe vsetko? ci tam nevznika niaky skrat pripadne ked to nebudu uvarene kable tak skontrolovat kostry.

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Více
15 roků 5 měsíců zpět #5 od S3m8a
Odpověděl S3m8a pro téma Re: V cem muze byt chyba?
v kterych je to mistech - to by asi znamenalo vykuchat pul vnitrku co?

Více
15 roků 5 měsíců zpět #6 od zefo
Odpověděl zefo pro téma Re: V cem muze byt chyba?
Kable idu vedla prahu z vnutornej strany pod sedackou vodica az dozadu, ked odklopis zadnu sedacku tak ich asi vidiet. Treba vyhodit sedacku, plasty a odtiahnut koberec.

Fiat Tipo 1.7D, 1989, 112.000 km

Více
15 roků 5 měsíců zpět #7 od S3m8a

Kable idu vedla prahu z vnutornej strany pod sedackou vodica az dozadu, ked odklopis zadnu sedacku tak ich asi vidiet. Treba vyhodit sedacku, plasty a odtiahnut koberec.

jsou jen na leve? jak se vyhodi to sedadlo? nikdy jsem to nedelal :oops:

Více
15 roků 5 měsíců zpět #8 od Pumpa
tam len par sruby to drzia a potom ho vytiahnes stych kolajnickach neboj sa len nato pozornejsie pozri a uvidis ako nato :) ... kostry prekontroluj su na tychto miestach .... hlavna pod baterkou ... druha je presne na druhej strane za pravym svetlom.... potom este jedna kostra na starteru.... jedna je v pod palubovkou na vodicovej strane na lavo kusok od poistkovej skrine budes musiet dat ten plast dole kde mas packu na volant + otvorenie kapoty drzia ju asi 5 srub jedna pod otvorom na klimu druha je vedla nej na lavo tretia pod takym plastovym kritom pri spinaciej skkrinke a 2 su dole jedna pri dverach druha na druhej strane a tam je 4 kostra.... a 5 je v kufru pri lavom zadnom svetle zvnutra pod kobercom ju mas . prejdi precisti vsetky niecim natri proti oxiedacii nic tym nepokazis len mu pomozes takze pust sa dotoho drateny kartac a par podlozky do ruk.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #9 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: V cem muze byt chyba?
Tady je asi tak vidět, kudy to jde, ale není to přesné, protože ta fotka je, když byly svazky oddělané od podlahy a musely udělat místo pro ošetření koroze :roll:

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g...p;g2_navId=x6ed1afac

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 5 měsíců zpět #10 od S3m8a
jo uz to mam jen jeste pro jistotu zkontroluju jesli nejakej pirat netahl neco napravo :) uz mam i kable najite kde byly propalene :)

Více
15 roků 5 měsíců zpět #11 od Pumpa
tak ja zvazky kablov mam pod kobercom presne na miestach podbehov asi je to otazne kde ich doticny po prerabani umiestni

Více
15 roků 5 měsíců zpět #12 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: V cem muze byt chyba?
Na tyhle záchranný operace já už kašlu. Už do toho cpát nebudu, dojezdím to a pak novější. To je furt dokola. Leda bych to nedal na šroťák, nechal si to pak a - protože mi za to nikdo nic nedá - to rozebral do mrtě. A začal znova. Ale to by chtělo tak dvěstě táců. Minimálně. Charlesi, obdivuju tě.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #13 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: V cem muze byt chyba?

Charlesi, obdivuju tě.

Nevím proč, ale alespoň někdo ;)
Já jsem se na srazu tak nějak rozhodnul, že teď bude tohle tipo jezdit jak je a až za ten cca rok a půl bude končit STK, tak ho zkusim ještě jednou protáhnout, pokud projde, bude to dobře, když ne, tak asi seženu jiné (převařím čísla, abych nemusel na přepis atd.) a budu přehazovat, ale nejprve ho rozeberu opravdu až do posledního šroubku a udělám si z něj auto jen na víkendy a srazy :) Je to ještě hudba budoucnosti a samozřejmě musím mít ještě druhé auto na jezdění.....ale jak se říká "člověk míní a život mění!" tak nevím, co bude za týden natož za rok ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Vygenerováno za 0.436 sekund