El. přední okna

Více
15 roků 5 měsíců zpět #1 od kasaleo
El. přední okna vytvořil uživatel kasaleo
Dobrý den potřeboval bych poradit. Zničeho nic mi přestalo fungovat stahovní předních oken a to u řidiče i spolujezdce. jen jsem si všiml při zaplém zapalování mi cvakají relé ale nic se neděje a při vypnutém zapalování a otevřených dneří se neděje vůbec nic ani relátko necvaká prostě uplně mrtvé. Už nemám nápady předem děkuji za rady

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #2 od alain
Odpověděl alain pro téma Re: El. přední okna
A co tak pojistky ?A nebo ti odešel ten modul na ovládání oken šedá krabička většinou drží imbusákem.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
15 roků 5 měsíců zpět #3 od kasaleo
Odpověděl kasaleo pro téma Re: El. přední okna
Všechny pojistky jsem kontroloval vypadají dobře.nevím ale která je přímo na okna, a jak bych mohl tu šedou krabičku otestovat. já tam mám sice černou ale to je asi podle serie já má 1.4 tipo. příde mi divné aby to bylo tou krabičkou když mi při zaplém zapalování vní normálně cvaká

Více
15 roků 5 měsíců zpět #4 od kasaleo
čaute tak tu zase píšu zkouším co můžu, už jsem proměřil všechny pojistky a jsou vpořádku. dále jsem vyšrouboval tu krabičku co se stará o ty okna a zjistil jsem že vtěch 2 tlustých drátech kde má být 12V nic není a proměřoval jsem i pojistku a tam taky není 12v nevíte kde by mohla být zrada kde ty dráty vedou?nechce se mi jít po drátu kde to všechno vede to bych to mohl dělat do příštích vánoc.Mluvíte tu hodně o ŘJ nevím přesně o co se stará není chyba vní? děkuji předem za ochotu

Více
15 roků 5 měsíců zpět #5 od alain
Odpověděl alain pro téma Re: El. přední okna
Ten modul a neboli ř.j oken se stará o všechno co se týče oken nahoru,dolů,přetížení motorků v oknech a dojezd oken hore aj dole.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
15 roků 5 měsíců zpět #6 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: El. přední okna
to kasaleo:
měřil jsi tu pojistku co má takové to logo těch jako dveří? protože jestli jsi měřil právě tu, tak všechno špatně..
měla by být vedle té jakoby hlavního nosiče pojistek a měla by mít hodnotu 30A,
co vnitřní osvětlení vozidla? rozsvěcujese ti jak má v autě?

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 5 měsíců zpět #7 od kasaleo
čaute už jsem psal že jsem proměřil uplně všechny pojistky ale bohužel mi ty okna nejdou prostě mi zničeho nic nejde štáva do té rj oken :(.takže asi budu muset jít po tom drátu:(Kbyby vás něco napadlo kde je nějaké propojení které by mohlo bát problémové tak napiště díky

Více
15 roků 5 měsíců zpět #8 od kasaleo
tak vám pěkně děkuji za chytré odpovědi ale jinak jstemi vůbec nepomohli jinak jsem zjistil že mi ty tlačítka od oken svítí ale to je vše :( jinak mi všechno v eletrice funguje

Více
15 roků 5 měsíců zpět #9 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: El. přední okna

tak vám pěkně děkuji za chytré odpovědi ale jinak jstemi vůbec nepomohli jinak jsem zjistil že mi ty tlačítka od oken svítí ale to je vše :( jinak mi všechno v eletrice funguje

Zajimava podekovani za snahu.
Takze projdu ty tve dotazy. Zkuz konkretne mne nakopnout ktere dva tluste draty nemaji napajeni. Zajima mne pripojeni na konektor a cislo pinu.
Jinak jednotka ma 12V na trech dratech. Jednou je jak psal Jipaf privedeno napajeni 12 primo od baterky. Toto se pripojuje vnitre na relatka ovladani pohybu oken a je jisteno pojistkou 30A.
Druhych 12V se objevi az po otoceni klicem a je jisteno pojiskou cislo 5 a je urceno pro zarovicky.
Tretich 12V taktez az po oteceni klicem a je jisteno pojistkou 15 a je urceno pro napajeni RJ oken.
Tak zkus konkretizovat co ti tam chybi a nech si invektivy od cesty.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #10 od kasaleo
tak už jsem na to přišel tak vám napíšu kde byla chyba aby jste byli taky chytří :) Ten drát který je propojeny stále na bateruku je propojeny ještě z hora s pojistkovou skříní a ten byl vypojený nejspíš tím jak jsem dal pojistkovou skřín pomocí té páky fuse dolu jinak si to neumím vysvětlit. Nechápu proč to tam je tak chujovo zapojené. Tak tohle je vyřešené ale jak znám tipo tak zachvili tu budu psát znova tak čus a dík :)

Vygenerováno za 0.055 sekund