zámek 5. dveří
17 roků 10 měsíců zpět #1
od Scarto
Fiat Tempra combi 2.0 i.e 83KW, r.v. 1991 v plný výbavě
zámek 5. dveří vytvořil uživatel Scarto
cau lidi..chci se zeptat..muze mi nekdo rict jak je reseny centralni zamykani na tempre kombi u 5. dverich..v aute mam normalne central a i ovladac na dalku ale ten nefunguje..a u tech 5. dveri sou 2 zamky a z nich akorat vede tahlo a je to spojeny na ty pacce tj. jak se kufr otevira(cerna lista) ..klic my do zamku strcit nejde a tak sem myslel ze je to na central ale kde nic tu nic, zadny draty tam nevedou tak se divim jak muj predchozi majitel zaviral kufr..uz sem se setkal s temprou sedanem ktery ma central a take tam nejde dat klic..pry je to jen atrapa zamku ale je to na central..a u mne tam klic nejde a s tou listou nic neni..prozatim sem to vyresil tak ze sem odpojil ty tahla, kufr zabouchnul a uz nejde otevrit..jen ze vnitr ale je to ponekud neprakticky reseni..
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 10 měsíců zpět #2
od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: zámek 5. dveří
co viem tak centraly u fiatu boli riesene tak, ze boli zabudovane priamo do zamkov, ale neviem/nepametam si/ ako to bolo na 5 dverach /mam odskok/. Ale ako pises, ze tam ziadne kable nevedu...
Posli foto mailom, ak sa ti da..
Posli foto mailom, ak sa ti da..
17 roků 10 měsíců zpět #3
od seko888
Odpověděl seko888 pro téma Re: zámek 5. dveří
ja som mal podobny problem zlomila sa mi pačka na motorčeku centralu tak som to odpijil a otvaram to klučom
17 roků 10 měsíců zpět #4
od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: zámek 5. dveří
seko ako si mal rieseny ten central na 5 dverach. bol priamo namontovany do zamku, alebo si mal samotny motorcek cez tiahlo k zamku.
17 roků 10 měsíců zpět #5
od seko888
Odpověděl seko888 pro téma Re: zámek 5. dveří
cez tiahlo ale na dverach mam priamo v zamku
17 roků 10 měsíců zpět #6
od Scarto
Odpověděl Scarto pro téma Re: zámek 5. dveří
sorry ze se k tomu vracim az po takovy dobe..nemel sem cas..zatim sem to jeste nijak nevyresil a 2 litry na ten zamek ted mam, tak se brousdal po netu a nasel tohle
www.tuning-centrum.cz/index.php?feMenu=p...p;prodSelected=19012
a napadlo me ze bych prestrich dratky co vedou do zadnich dveri dal tam cokoladu a vyved to do tech 5.dverich.. nejak bych to tam pridelal akorat nevim protoze do tech dveri vedou 4 draty 2 sou trvale + a - a ty dasli se rosviti pri odemceni a zamceni..tohle je na dva draty a potom hned na dalsi strance je 5. dratovej..tak jestli by jste mi mohli poradit co jak..diky a cest fiatum
Vygenerováno za 0.345 sekund