central na dialkove
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
já od nich mám taky jen to dálkový,bez motorků a těch dalších blbin
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
mě to montoval známej co se tímto zabejvá(mám to asi3 roky,a mám dva dálk.ovl,krabičku a el.instal.a diodu ve dveřích),asi tři hodky práce a všechnovšudy jsem mu dával 600k
To jde. Jen nemam zadnyho takovyho znamymo..
Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'
fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg
- vilímek petr
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
A mohu říct, že jsem maximálně spokojený, je našlapaný funkcemi jako - IMOBILIZER, DOJEZD OTEVŘENÝCH OKEN, AUTOMATICKÉ ZAMKNUTÍ PO ZAVŘENÍ POSLEDNÍCH DVEŘÍ, PANIC FUNKCE, OTEVŘENÍ 5.DVEŘÍ NA DÁLKU, ALARM S OTŘESOVÝM ČIDLEM S REGULACÍ CITLIVOSTI (na silvestra stačiloo hodit petardu vedle auta a už to houkalo, vynkající citlivost), NASTAVENÍ POČTU ALARMŮ, PAMĚT NA ALARM, VÝSTUP NA PAGER, A SPOUSTU DALŠÍHO, CELÝ ALARM SE DÁ JEDNODUŠE NAPROGRAMOVAT POMOCÍ SERVISNÍHO TLAČÍTKA. Jednoduché zapojení a cena 1200Kč je super.
7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,
- User_69
http://www.levnealarmy.eu/autoalarmy-3/legendford-76/dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-legendford-czs01-385.html
http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?pid=products/cl-305
Ale ty Vaše vypadají taky dobře, jde mi hlavně o snadnou montáž
Ze svých zkušeností usuzuju, že Jablotron je v porovnaní s ostatníma značkama, který sou na www.levnealarmy atd. DRAHEJ......
Je to na každým jak se rozhodne, ale když sme řešili nějakej problem po roce třeba tak v tom Jablotron propad.
Vybíjeli se strašně rychle baterie. A cca po roce a půl začli blbnout funkce na Řídící Jednotce DO ( krabička v autě )....
Skusim zjistit od brachy adresu www. Před měsícem si do Alhambry pořídil komplet sadu :
- dalkovy ovl.
- pager
- alarm
- imobiliz.
- ovladani vseho mozneho v aute
- pripojeni až 8 čidel
-startovani motoru při neutralu
no prostě krásný balení, pager šel do vzadlenosti cca 5-8 km od auta.
a bylo to asi cca za 1800-1900 CZK.....
Zjistim to kde to koupil.......
Tempra 1,9 TD r.92
Co si pamatuju tak zakladní dalkovy a alarm do felicie byl tehdy cca za 800kč.....teda montáž jenom. Ale davali jsme záruku na 3 roky.
Tempra 1,9 TD r.92