-
Fórum
-
Technické fórum
-
MOTORY - benzín
-
Kleště na ventily
Kleště na ventily
15 roků 8 měsíců zpět #1
od m.seky
zdravim pánové,nevěděl byste někdo kde sehnat ty speciální kleště na podložky na ventily?potřeboval bych seřídit u 1.4 tipa a bez nich se to dělá pěkně na prd.nevíte někdo o něčem?Děkuji
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 8 měsíců zpět #2
od Dresik
Mrkni na muj podpis:) Delam prave i specialky na auta a motory. Pokud chces, nejake ti sezenu a muzu poslat postou
15 roků 8 měsíců zpět #3
od m.seky
To by bylo dobrý..a kolik by tak stály?já právě o nich slyšel ale nemam šajnu jak vůbec vypadaj.
15 roků 8 měsíců zpět #4
od scherer012
to by ma takisto zaujímalo...... 8O
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
15 roků 8 měsíců zpět #5
od Dresik
Ceny bez dane tak jak to jde za sebou
715,-
449,-
1427,-
522,-
15 roků 8 měsíců zpět #6
od TooM-As
jak sakra fungujou ty poslední ?
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
15 roků 8 měsíců zpět #7
od scherer012
podobné ako tie posledné som urobil s kamarátom na moju bývalú shade...
akurát namiesto háku tam bola skrutka, ktorá sa zaistila o hlavu, nastavil si si vzdialenosť ku pružine ventilu a zatlačil........
my sme tým sťahovákom dávali dole pružiny z ventilov......
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
15 roků 8 měsíců zpět #8
od Dresik
Po pravde ty posledni taky nevidim casto. Melo by se to nejak chytit za vacku a tim spodkem stlacit, ale nevim jestli to neni jen na urcity typ vozu
15 roků 8 měsíců zpět #9
od rs
Po pravde ty posledni taky nevidim casto. Melo by se to nejak chytit za vacku a tim spodkem stlacit, ale nevim jestli to neni jen na urcity typ vozu
Ano tz. kleste pro rychlou demontaz vacky
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
15 roků 8 měsíců zpět #10
od jamk1
Nehnevajte sa na ma, ale ako tak pozeram na tie obrazky, tak asi ste si dobre nerozumeli. Tie vyobrazene sa pouzivaju na stlacenie ventilovych pruzin pri demontovanej hlave. Predpokladam, ze autora otazky zaujimal nastroj, ktorym sa stlaci hrncekove zdvihatko, aby sa mohla vymenit nastavovacia podlozka vymedzujuca ventilovu volu. Tento pripravok vyzera celkom inaksie. Zial nemam jeho fotografiu, ani obrazok.
15 roků 8 měsíců zpět #11
od BlackJack
No já nad tím taky natáčel mozek správným směrem a byla mi kostrukce kleští divná. Autor potřebuje stlačit pružinu, bez demontáže a ne vyndávat a dávat dohromady ventily.
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
15 roků 8 měsíců zpět #12
od jamk1
Presne ako pise BlackJack. Skoda ze nemam k dispozicii obrazok. Ak by som ten nastroj mal trochu popisat, tak je to to taka dvojita vidlica, ktora sa zasunie medzi vacku a hrncekove zdvihatko patricneho ventilu, ktory musi byt stlaceny vackou uplne dole. Teda otvoreny ventil. Potom sa pretoci motorom do polohy aby sa vacka pootocila o 180 stupnov, teda uplne vzdialena od ventilu a prave tento vlozeny pripravok podrzi ventil otvoreny. Za pomoci tenkeho nozika, alebo skrutkovaca sa vyberie podlozka z hrnceku. Pozor, ona tam trochu lepi lebo je pod nou olej a budete mat dojem, ze nejde vybrat. Ale ide to vcelku dobre. Inaksie v kazdom Fiat servise tento nastroj maju. Ak sa mi podari, skocim dnes u nas do Fiatu a ten pripravok odfotim.
15 roků 8 měsíců zpět #13
od Dresik
No jo, ja budu priste poradne cist prispevky..Tak se omlouvam
15 roků 8 měsíců zpět #14
od jamk1
Dresik super, takze si mi usetril cestu do Fiatu Diky.
15 roků 8 měsíců zpět #15
od m.seky
No myslel sem kleště na podložky.ale to je jedno,díky moc.. já už sem si nato udělal takovej special
přípravek tak nějak to snim jde.Ale třeba bych tyhle kleště využil jěště jinde kolik by teda stály tyhle kleště?Díky
-
Fórum
-
Technické fórum
-
MOTORY - benzín
-
Kleště na ventily
Vygenerováno za 0.526 sekund