Nazor na 1,9TDI rv94
Zajima mě nazor na ento motor.
Jak už jsem kdysi psal předělavam 1,4i na 1,7D ale teď přemyšlim že bych tam dal ten motor s tou klimou. Ta 1,9 ma v prdeli kaslu.
Ma tdi nějakou řici jednotku?
Diky za nazory i krituku. DIK
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Ono hodně lidí neví co prodává. Viz. motor má dvě vačky a hned je to 16v.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Tak když je to jen TD tak tam ta ŘJ nebude, jak psal dresik. Když už jsem v tom překopavani tak si myslim že žaden velky problem to nebude, spiš se bo´jim te klimy. Ale asi vyměnim celou kabelaž co vede do předu od pojistek.nevím jak zapojíš tu řídící jednotku : jsou tam navíc nějaké čidla a budeš asi schíánět el.chéma na její zapojení??
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Poslouchal jsem ho, jemně klepka ale to klepal i muj boxer 1.9TD. To auto je po babě a ma nalitane 75 000 km i ten interier je zachovaly, volant i šajtra nejsou nějak exstra ošahane a pedali jsou taky heske. Jen ta kasla je pohnita. a jetam pohnupy nosnik ale agregaty ok.Za čtyřku dobrý. Hlavně, aby ten motor byl v kondici.
Ono hodně lidí neví co prodává. Viz. motor má dvě vačky a hned je to 16v.
Podle mě jestli to jeTDI I!!ŘÍZENÉ VSTŘIKOVÁNÍ řídící jednotka(počítač)Tak když je to jen TD tak tam ta ŘJ nebude, jak psal dresik. Když už jsem v tom překopavani tak si myslim že žaden velky problem to nebude, spiš se bo´jim te klimy. Ale asi vyměnim celou kabelaž co vede do předu od pojistek.nevím jak zapojíš tu řídící jednotku : jsou tam navíc nějaké čidla a budeš asi schíánět el.chéma na její zapojení??
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
Ale mě by to taky zajimalo. Taky jsem si to myslel, kromě takzvaneho boxera ten ma i 2 hlavy.Ono hodně lidí neví co prodává. Viz. motor má dvě vačky a hned je to 16v.
Ja se moc v autech neviznam. Kromě těch oprav co jsem už dělal.
TDičko to asi nebude, asi šlo o mylnou informaci. Už my to potvrdil i ten co to prodava že to nevi ale asi to bude jen TD. A ani v knižce se nikde nepiše o TDi ale jen TDPodle mě jestli to jeTDI I!!ŘÍZENÉ VSTŘIKOVÁNÍ řídící jednotka(počítač)Tak když je to jen TD tak tam ta ŘJ nebude, jak psal dresik. Když už jsem v tom překopavani tak si myslim že žaden velky problem to nebude, spiš se bo´jim te klimy. Ale asi vyměnim celou kabelaž co vede do předu od pojistek.nevím jak zapojíš tu řídící jednotku : jsou tam navíc nějaké čidla a budeš asi schíánět el.chéma na její zapojení??
Teď se nějakou dobu budu muset s práci v garaži rozloučit. Včera jsem si propichl ruku když jsem krajel salam . Ale jinak diktak to jo,užij si to,at se povede držím palce