Tečie mi z nadrži palivo ked ju dam do plna...
ked natankujem do plna tak mi z nadrzi kvapká palivo, musim odtiahnut cca 2-3 litre a kvapkat prestane.
Z hrdla nadrze to nebude, to je suche, ide to od niekal z vrchu nadrze, poradte mi prosim.
Dakujem. Juro.
Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1991
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1991
Jé, to ani nevím jestli takovou závadu mám taky, já ještě plnou nebral - fakt, namoutěkutě. Do prčic!!!
Když jsem na mém předchozím autě bral poprvé plnou, tak se mi pod autem vytvořila celkem slušná kaluž. Úplně tam tehdy chyběly odvzdušňovací hadice. A já furt tankoval, čuměl jsem kolik tam toho vleze a přitom jsem stál v benzínu Na pumpě celkem koukali
A odkud se to line, ten oder benzinu? Neni to od praveho predniho kola? je tam ulozeny uhlikovy filtr a je mozne, ze pokud mas moc benzinu, tak ten filtr nejak nejde...nevim jen takovy napad od pasu.Mě teda nikde nic viditelně netece, pod víčkem k čerpadlu je tak 1cm prachu a po benzinu ani vidu ani slechu, ale kdyz dam plnou, tak prvních 100km cítim uvnitř benzín,a el kolem auta nikde nic... Asi nejaký prokletí
stiglitz.
/////
Mě teda nikde nic viditelně netece, pod víčkem k čerpadlu je tak 1cm prachu a po benzinu ani vidu ani slechu, ale kdyz dam plnou, tak prvních 100km cítim uvnitř benzín,a el kolem auta nikde nic... Asi nejaký prokletí
Otázka je, zda při plné nádrži je benzín až v gumové hadici - tím pádem výše než hadice přepadu. Pak mě napadá, že přepad benzínu nemá kam jít (respektivě je v přepadové hadici větší tlak díky "odporu" v nádrži) a tak uniká někde kolem vstřikování (svorka, prasklinka v hadičce apod.). A skrz ventilátor jde odér do kabiny.
Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)
A proc bychom meli byt v baliku? Stejne musis ten benzin koupit a je jedno jestli to kupujes jednou za ctrnact dni nebo 3krat za dva tydny, nebo ne???ÁÁÁÁÁ, pánové jsou v balíku! To je diskuse odněkud z Baham, ne? 8O
stiglitz.
/////
No jo ale dopracovat se k tý plný Pro mě to je Sci-Fi
Ma to ale výhodu, Sice to moc stojí, ale pak si řikáš: "To je super vůbec to nežere, už jsem týden nebyl u Benzínky"
stiglitz.
/////
muj dotaz směřuje k tomu co se stane když tu hadici pod vozidlem ustřihnu ????
jednou jsem vzal plnou spíše a pod vozidlem louže ropy a jak jsem jel tak to cákalo ale nevím odkud ???
TIPO 1.1
ABARTH 500 ESSEESSE
MERCEDES VITO
TIPO 1.7 D přestavba na olej - EXITUS
TIPO 1.6 8V na díly - EXITUS
No az tak jedno to nie je. Ta plna nadrz tiez nieco vazi.A proc bychom meli byt v baliku? Stejne musis ten benzin koupit a je jedno jestli to kupujes jednou za ctrnact dni nebo 3krat za dva tydny, nebo ne???ÁÁÁÁÁ, pánové jsou v balíku! To je diskuse odněkud z Baham, ne? 8O
Ja sice tankujem vzdy doplna, pretoze kupujem naftu na Ukraine. Tam su dokonca takmer na kazdej benzinke nabehove rampy. Vylezes zadnym kolesom na rampu a do nadrze vleze o niekolko litrov viac
Je to plne az po okraj nalievacieho otvoru, ale nikde to netecie
Fiat Croma TDid