zadni kola do A

Více
17 roků 8 měsíců zpět #1 od paldous
zadni kola do A vytvořil uživatel paldous
nazdar lidi,asi me v brzke dobe neobejde vymena ulozeni zadni napravy,jen by me zajimali nazory a rady tech co uz to delali na co si dat pozor,jak to co nejrychleji a nejlepe zmaknout, taky by me zajimalo v jakym poradi to menit,co nejdriv..... jo a doufam ze se nemusi vytahovat celej tlumic i s pruzinou,to by me asi fakt kleplo :( ,co vsechno je v ty opravny sade?

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #2 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: zadni kola do A
v sadě je vymezovací trubička dvě válečnový ložiska prachovky nějaký ty plastový dorazy nebo co to bylo a čep se samojistící maticí. Nechal jsem to na servisu a jem ráh, když mi pak dával ty vykuchaný díly... Musel to být mazec to dostat ven. Jestli musel sundávat stabilizátor, brzdový hadice a tlumiče o tom pochybuju

Více
17 roků 8 měsíců zpět #3 od paldous
Odpověděl paldous pro téma Re: zadni kola do A
no mne by hlavne zajimali postrehy lidi co to delali doma sami,jsem zvedav jestli se mam do toho pustit nebo to dat do servisu at se trapi :D

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
17 roků 8 měsíců zpět #4 od Tomas-Oaza
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: zadni kola do A
zalezi v jakym stavu jsou ty ramena, kdyz je to pohoda tak to zvladnes doma.
ja co mel to tipo ted na prodej jsem to dal do servisu kamosovi aby to udelal a sam mi rek ze to byl horor.musel to flexou odrezat,ale nastesti se to povedlo a auti uz je ve svete a ma novy loziska ulozeni

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 8 měsíců zpět #5 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: zadni kola do A
No fakt šílená práce je to část podvozku která chytá všechen bordel tak že je to většinou pěkně zarelzlé/zatuhlé :!: Já to doma děla a i úspěšně vymněnil, ale byl to HOROR :!: :!: :!: doma to jde udělat pokud máš dílu a dostatek nářadí vč.flexi a i možná autogenu :lol: . Jako do servisu bych to asi nedával, ale moc by se mi do toho znova nechtělo.
Opravná sada by mi byla tenkrát k prdu, potože ty staré ložiska tam byly tak zadělané že se nám je ani venku nepodařilo vyndat. Mněnil sem celá ramena z vrakoviště která byla OK. Musel sem to celé vyřezat a vypáčti ven! :twisted: [/i]

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
17 roků 8 měsíců zpět #6 od machy1186
Odpověděl machy1186 pro téma Re: zadni kola do A
mě to šlo na dedře celkem v poho, šrouby šli ven, jen jedno ložisko bylo zarezli, tak jsem ho musel vyrazit. jednu stranu jsem měl tak za hodinu a pul hotovou.

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 8 měsíců zpět #7 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: zadni kola do A
jak jsem psal v servisu se s tím mořil, když jsem vyděl jak musel COčkem vařit ložiska aby je dostal ven, tak jsem rád, že jsem na to nemusel šlahat. Flexou se musely vyřezat oba konce osy a pak vymlátit, je to téměř vždy zarezlé. Pokud si pamatuju, tak osa byla zarezlá v té vymezovačce...

Více
17 roků 8 měsíců zpět #8 od Tomas-Oaza
presne toto byl i ten muj pripad :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 8 měsíců zpět #9 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: zadni kola do A
proto tuhle věc nechávám na servise,toje jediná práce,která by mě s*ala tím jak bych se s tím musel jebat a i v tom servise s tím bojovali celý odpoledne a to ti chlapi nejsou žádný levoruký vemena....

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
17 roků 8 měsíců zpět #10 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: zadni kola do A

proto tuhle věc nechávám na servise,toje jediná práce,která by mě s*ala tím jak bych se s tím musel jebat a i v tom servise s tím bojovali celý odpoledne a to ti chlapi nejsou žádný levoruký vemena....

Jo mas pravdu. Taky jsem se ptal v servise jak to resi, potvrdili mi, ze to chce flexu a autogen, aby ten sroub dostali ven. Pomalu se poohlizim po tom, ze to budu muset nechat vymenit. :cry:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #11 od Kracmi
Odpověděl Kracmi pro téma Re: zadni kola do A
Kluci tak jak sem rikal ze mam jedno kolo mirne do "A" tak ted vyuzivam auto poměrně častěji tak 50km denně a jezdime ve čtyřech a to kolo je do "A" uz celkem dost. Kdys auto vyheveruju tak se to kejve cely i s tim ramenem takže to vydim na uložení zadního ramene. Koukal sem na ceny a sem z toho docela špatnej. Někdo tu rika že opravnou sadu koupil za cca 700 a v auto kelly ji zase maj asi za 2000,- a to je sakra velkej rozdíl!!! A bojim se neco objednat pres net aby to tam pak pasovalo:) A muzu s tim najezdit este tak asi 1000-2000km? pac ted na to nemam prachy!!!! Co poradíte?

Více
17 roků 7 měsíců zpět #12 od Tomas-Oaza
ta sada za tech 700 je polska,bohuzel jsem uz zapomel jeji nazev aby se ti to lip hledalo.

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 7 měsíců zpět #13 od Kracmi
njn maj ji myslim zde www.pop-art.cz ale tak jako vyplati se ji koupit nebo ne?

Více
17 roků 7 měsíců zpět #14 od Tomas-Oaza
tak urcite,akorat ji budes muset tracha zpasovat,je to videt proc je to levnejsi o dost. jestli budes mit rameno vyzvejkany tak mozna budes menit i ho

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 7 měsíců zpět #15 od Kracmi
Tak sem dopěl k závěru že než kupovat radio bude lepší spravit to kolo:) Akorat hraje hlavní roly cena. Znate nejaky internetovy obchod kde se da opravna sada ulozeni zadniho ramene koupit. ja znam tu viz jeden prispevek vejs pak autokelly, BADOS, www.aci.cz a tim to končí...znáte eště nejaky??? Dikes

Vygenerováno za 0.520 sekund