nejaky pripravek na rozlesteni laku po mensich oderkach?
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
A na oděrky: Horst Fuchs nabízel něco, ne?
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
to co sem napsal já , tak s tim sem odstraňoval i nadřený lakdiky kluci ale odstrani to i ty oderky
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
jo to co nabízel mam doma , ale čoveče nebudeš tomu věřit , skoušel sem stim vydrbat jen tak zašlej lak na dědovo autě a nevěřil sem , to auto je teť jak nový , tedy jen ten lak úplně to jakoby rozpoučtí ten zašlej lakJako na Tempo POZOR! Tempo je de facto brusná pasta, má celkem hodně silnej brusnej účinek a kromě toho vyžírá lak i chemicky. Musí se s ním skutečně opatrně, hlavně ROVNOMĚRNĚ a pak je důležitý ho z toho auta UMEJT! Jinak se stane to, že těsně po stáhnutí tempa je auto nádherě lesklý a po 14 dnech, když to z toho déšť smeje, zjistíte že je to flekatý jako prase. Takže: Vytempovat, umejt v myčce a pak navoskovat.
A na oděrky: Horst Fuchs nabízel něco, ne?
jo to co nabízel mam doma , ale čoveče nebudeš tomu věřit , skoušel sem stim vydrbat jen tak zašlej lak na dědovo autě a nevěřil sem , to auto je teť jak nový , tedy jen ten lak úplně to jakoby rozpoučtí ten zašlej lak
o jenže ta cena je teda rapidně vysoká ....pamatuju si že to nabízeli,a moc se mi to líbilo, ale jako když jsem viděl ke konci cenu, jen jsem vyvalil bulvy a otevřel hubu
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
jo to co nabízel mam doma , ale čoveče nebudeš tomu věřit , skoušel sem stim vydrbat jen tak zašlej lak na dědovo autě a nevěřil sem , to auto je teť jak nový , tedy jen ten lak úplně to jakoby rozpoučtí ten zašlej lak
o jenže ta cena je teda rapidně vysoká ....pamatuju si že to nabízeli,a moc se mi to líbilo, ale jako když jsem viděl ke konci cenu, jen jsem vyvalil bulvy a otevřel hubu
je to taková sada , 2L toho přípravku , a pak eště nějaký vosk a eště přípravek na čistění skel , myslím , že to stálo nějak 900kč před cca 2 roky , možná dýl
"A teď máme ve studiu armádu!" (se vzduchovkou)... jmenovalo se to Schaumfix gold? Nebo to bylo to na kobece?
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Ale pánové - vydrhne to i hovna od holubů zn. "učiněná kakastrofa"
"A teď máme ve studiu armádu!" (se vzduchovkou)... jmenovalo se to Schaumfix gold? Nebo to bylo to na kobece?
Já bych řekl že to je ono...taky si dělal na kapotě vajíčka
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
já osobně jen Tempo a občas jen leštěnku,ale po koupi nějakýho zašlého laku tempo.Člověk si teda užije,ale stojí to za to.
tady tim navlhčíš jen hadřík a jen to tim jakoby umeješ a vyleštíš suchym a je to