nejaky pripravek na rozlesteni laku po mensich oderkach?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od TDGT
zdravim nevite nekdo jak rozlestit nepatrne milimetrove oderky na laku (od kaminku atd.) auta?jestli to teda vubec necim de?kdyztak poradte!dik moc

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #2 od Weka
Tempo..z matného laku ti to udělá lesklý..prodávají se jak na staré tak na nové laky.Já používám jedině tenhle přípravek.Jinak můžeš koupit nějaký drahý vosk ale to bude to samé.:-)

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od Charles
Přesně tak TEMPO je osvědčený přípravek, to funguje i na odstranění filmu u zašlých plastů (zadní světla) :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4 od hovi
když to nejde tempem , de to silichromem taky , je to takový hrubší , je to spíše na leštění chromu , ale dá se to stim taky krásně odstranit a nebo jemnou brusnou pastu

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5 od TDGT
diky kluci ale odstrani to i ty oderky

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6 od Předseda
Jako na Tempo POZOR! Tempo je de facto brusná pasta, má celkem hodně silnej brusnej účinek a kromě toho vyžírá lak i chemicky. Musí se s ním skutečně opatrně, hlavně ROVNOMĚRNĚ a pak je důležitý ho z toho auta UMEJT! Jinak se stane to, že těsně po stáhnutí tempa je auto nádherě lesklý a po 14 dnech, když to z toho déšť smeje, zjistíte že je to flekatý jako prase. Takže: Vytempovat, umejt v myčce a pak navoskovat.

A na oděrky: Horst Fuchs nabízel něco, ne? :D

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od hovi

diky kluci ale odstrani to i ty oderky

to co sem napsal já , tak s tim sem odstraňoval i nadřený lak

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od hovi

Jako na Tempo POZOR! Tempo je de facto brusná pasta, má celkem hodně silnej brusnej účinek a kromě toho vyžírá lak i chemicky. Musí se s ním skutečně opatrně, hlavně ROVNOMĚRNĚ a pak je důležitý ho z toho auta UMEJT! Jinak se stane to, že těsně po stáhnutí tempa je auto nádherě lesklý a po 14 dnech, když to z toho déšť smeje, zjistíte že je to flekatý jako prase. Takže: Vytempovat, umejt v myčce a pak navoskovat.

A na oděrky: Horst Fuchs nabízel něco, ne? :D

jo to co nabízel mam doma , ale čoveče nebudeš tomu věřit , skoušel sem stim vydrbat jen tak zašlej lak na dědovo autě a nevěřil sem , to auto je teť jak nový , tedy jen ten lak :lol: úplně to jakoby rozpoučtí ten zašlej lak

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od Charles

jo to co nabízel mam doma , ale čoveče nebudeš tomu věřit , skoušel sem stim vydrbat jen tak zašlej lak na dědovo autě a nevěřil sem , to auto je teť jak nový , tedy jen ten lak :lol: úplně to jakoby rozpoučtí ten zašlej lak

o jenže ta cena je teda rapidně vysoká :? ....pamatuju si že to nabízeli,a moc se mi to líbilo, ale jako když jsem viděl ke konci cenu, jen jsem vyvalil bulvy a otevřel hubu :roll:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 9 měsíců zpět #10 od hovi

o jenže ta cena je teda rapidně vysoká :? ....pamatuju si že to nabízeli,a moc se mi to líbilo, ale jako když jsem viděl ke konci cenu, jen jsem vyvalil bulvy a otevřel hubu :roll:

je to taková sada , 2L toho přípravku , a pak eště nějaký vosk a eště přípravek na čistění skel , myslím , že to stálo nějak 900kč před cca 2 roky , možná dýl

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od Předseda
Ale pánové - vydrhne to i hovna od holubů zn. "učiněná kakastrofa" :)

"A teď máme ve studiu armádu!" (se vzduchovkou)... jmenovalo se to Schaumfix gold? Nebo to bylo to na kobece?

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #12 od Charles

Ale pánové - vydrhne to i hovna od holubů zn. "učiněná kakastrofa" :)

"A teď máme ve studiu armádu!" (se vzduchovkou)... jmenovalo se to Schaumfix gold? Nebo to bylo to na kobece?

Já bych řekl že to je ono...taky si dělal na kapotě vajíčka :D

Více
16 roků 9 měsíců zpět #13 od hovi
ne jmenuje se to: platinum polymer lack protektor :lol: :lol: :lol:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #14 od Jenda
já osobně jen Tempo a občas jen leštěnku,ale po koupi nějakýho zašlého laku tempo.Člověk si teda užije,ale stojí to za to. :lol:

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #15 od hovi

já osobně jen Tempo a občas jen leštěnku,ale po koupi nějakýho zašlého laku tempo.Člověk si teda užije,ale stojí to za to. :lol:

tady tim navlhčíš jen hadřík a jen to tim jakoby umeješ a vyleštíš suchym a je to

Vygenerováno za 0.484 sekund