Okno ridic-nejede nahoru.
Diky moc za radu...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
nejdřív koukni do ovládacích talčítek, může být chyba tam, je možný, že to pro vytahovani nefunguje
Zkousel jsem spojovat primo draty, a anejde me. Me prijde ze je to v te krabicce, ktera rozdeluje polarizaci k motorku...
Ale objevil jsem jinou zajimavost, pri zavrenych dverich, bez klicku v zapalovani jsou okna mrtva, s klickem fungujou, ale tak ze spolujezcovo zmacku vypinac jede, pustim zastavi se,ridicovo zmacku jede, a pokracuje dokud znovu nezmacku, takze na tuknuti se stahne cely. Ale pokud nejsou klicky v zapalovani a pootevru jedny z dveri, tak ridicovo okno funguje na tuknuti, start stop, stejne jako spolujezdcovo.... Proste ta krabicka v tom ma Koucourkov jak hrom
Ne,ne tak by to mělá a má správně fungovat , ikdyž je to zajímavéKrabicka uz je jina, a kupodivu ta moje ktera nesla v jiny Tepre jde OK..
Ale objevil jsem jinou zajimavost, pri zavrenych dverich, bez klicku v zapalovani jsou okna mrtva, s klickem fungujou, ale tak ze spolujezcovo zmacku vypinac jede, pustim zastavi se,ridicovo zmacku jede, a pokracuje dokud znovu nezmacku, takze na tuknuti se stahne cely. Ale pokud nejsou klicky v zapalovani a pootevru jedny z dveri, tak ridicovo okno funguje na tuknuti, start stop, stejne jako spolujezdcovo.... Proste ta krabicka v tom ma Koucourkov jak hrom
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Ne,ne tak by to mělá a má správně fungovat , ikdyž je to zajímavé
To je ale pekne blby, protoze, kdyz chci u ridice stahnout jen trosku, tak to nejde, teda de, ale je to nezvyk... Jelimani italsky...
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!
To mi dělalo i na Tipu. Někdy okna šly i bez klíčku v zapalování, někdy jsem musel zapalování zapnout. Samozřejmě, že když jsem chtěl otevřít okno a neměl jsem klíčky u sebe, tak to jak naschvál nikdy nešlo
Má to fungovat tak, že když máš otevřené dveře, tak okno stáhneš i bez klíčku v zapalování. Když máš dvře zavřené potřebujkeš klíček v zapalování. A na konec, když máš nastartovanej motor, mělo by to jet dolů a nohoru i bez držení tlačítka.
Oni totiž pánové ve Fitu nejsou tak blbý a předpokládají, že když je nastartovanej motor, tak je z 99% auto v pohybu. A když je auto v pohybu, tak se má řidič věnovat řízení a né stahování (vytahování) okna. Tak mu to prostě zjednodušili na jedno zmáčknutí.
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Přsně takTo mi dělalo i na Tipu. Někdy okna šly i bez klíčku v zapalování, někdy jsem musel zapalování zapnout. Samozřejmě, že když jsem chtěl otevřít okno a neměl jsem klíčky u sebe, tak to jak naschvál nikdy nešlo
Má to fungovat tak, že když máš otevřené dveře, tak okno stáhneš i bez klíčku v zapalování. Když máš dvře zavřené potřebujkeš klíček v zapalování. A na konec, když máš nastartovanej motor, mělo by to jet dolů a nohoru i bez držení tlačítka.
Oni totiž pánové ve Fitu nejsou tak blbý a předpokládají, že když je nastartovanej motor, tak je z 99% auto v pohybu. A když je auto v pohybu, tak se má řidič věnovat řízení a né stahování (vytahování) okna. Tak mu to prostě zjednodušili na jedno zmáčknutí.
my car:
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
my car:
Fiat Tempra 1,6ie rv.90