DO.Centrálního zamikání

Více
17 roků 5 měsíců zpět #1 od Jenda
DO.Centrálního zamikání vytvořil uživatel Jenda
Kde najdu přijímač pro dálkové ovládání centrálního zamikání?

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #2 od scoty-granturismo
no neviem jak ty ale ja ho mám hned pod krytom,pod krytom pod volantom nad poistkovou skrinkou a tam mam aj antenu nanho

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3 od skypan
Odpověděl skypan pro téma DO.centrálího zamykání
Myslím, tehdy žádné Tipo-Tempra nemělo orygo(možná vyjímky na obědnání z fabryky)standartně montované DO,a jinak je to asi různé,já mám od Jablotronu DO.někde pod palubkou u řidiče krabyčku dodělávanou,více sem to neřešil,takže ani přesně,nevím montoval mi to kamarád :lol: :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 5 měsíců zpět #4 od Dan
Odpověděl Dan pro téma Re: DO.Centrálního zamikání
Myslím že orig. DO má přijímač ve stropě u osvětlení. Ale nevim to jistě protože já si ho montoval sám a mám ho pod palubkou.

FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5 od codexx
Odpověděl codexx pro téma Re: DO.Centrálního zamikání
Origo prijimac byl na strope u zpetneho zrcatka vedle osvetleni interieru. To z fabriky pouzivalo tusim IR prenos (jako v te dobe BMW, Renault atd), coz vyzadovalo mireni na zrcatko (jako u TV), ne vzdycky se signal prijmul a navic to bylo dost poruchovy... Dneska snad nenajdes Tipo, kde by tenhle seriovy DO vydrzel. Dneska se dela radiove ovladani, ktere nevyzaduje mireni a je spolehlivejsi. Navic jednotka muze byt kdekoliv, nevyzaduje to primou viditelnost na cidla jako u IR dalky.
Takze odpoved na otazku - original najdes na strope, dodatecne montovany muze byt kdekoliv. Ja to treba mel pod volantem u stredniho tunelu. Proste hledej smudlo :)

Lancia Kappa SW 20VT

Více
17 roků 2 měsíců zpět #6 od bjukemen
...a na akú vzdialenost vám funguje DO,lebo mne nejako nefunguje musím byť tesne pri aute as ani vtedy vždy nezamkne,neviete čo by s tým mohlo byť :?:

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
17 roků 2 měsíců zpět #7 od skypan
Odpověděl skypan pro téma DO.centrálního zamikání

...a na akú vzdialenost vám funguje DO,lebo mne nejako nefunguje musím byť tesne pri aute as ani vtedy vždy nezamkne,neviete čo by s tým mohlo byť :?:

Ze čtvrtého patra na parkoviště přez silnici(Jablotron),kup si do DO nové baterky a bude ti to odemikat až z Tater,Nízkých teda.... :lol: stojej asi dvacku.. 8)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
17 roků 2 měsíců zpět #8 od Augustin

Ze čtvrtého patra na parkoviště přez silnici(Jablotron),kup si do DO nové baterky a bude ti to odemikat až z Tater,Nízkých teda.... :lol: stojej asi dvacku.. 8)

Presne jak pises. Nove baterky v DO a kdyz je prima viditelnost vice nez 100m :wink:
Vyzkouseno z veze Stramberske Truby dole na parkoviste na namesti, kdo to tam zna :D

Více
17 roků 2 měsíců zpět #9 od rudino
Odpověděl rudino pro téma Re: DO.Centrálního zamikání
zdravim vas ja sa chcem vediet ze ci sa da dorobit d.o.na central.lebo mam central iba na kluc a nebavi ma to tak otvarat.

Rudi
1.6dohc

Více
17 roků 2 měsíců zpět #10 od skypan
Odpověděl skypan pro téma DO centrálniho zamikání

zdravim vas ja sa chcem vediet ze ci sa da dorobit d.o.na central.lebo mam central iba na kluc a nebavi ma to tak otvarat.

jo www.jablotron.cz 8)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #11 od bjukemen

Presne jak pises. Nove baterky v DO a kdyz je prima viditelnost vice nez 100m :wink:
Vyzkouseno z veze Stramberske Truby dole na parkoviste na namesti, kdo to tam zna :D

...no nie som až taký idiot aby som skúšal DO s vybitou baterkou...mám tam úplne novú a aj tak mi to nezoberie max. tak z 1m
...infra to nieje lebo na nom nieje žiadna dioda,takže bude rádiový ,ma to štve že to dobre nefunguje...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
17 roků 2 měsíců zpět #12 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: DO.Centrálního zamikání
k tomu že snad nenajdete Tipo s funkčním originál dálkovým zamykáním - já ho mam, funguje a používam

a k řešenému problému - někde dohledej řídicí jednotku (jak už bylo psáno, může být kdekoli) a vytáhni anténu někam viditelně. Popřípadě zkontroluj, jestli se jednotky nedostala vlhkost (či dokonce přímo voda). Viděl jsem dálkové od Jablotronu, kde ovladač fungoval, pouze při přiložení kamkoli na přední sklo a měl v sobě vodu

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
17 roků 2 měsíců zpět #13 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: DO.Centrálního zamikání
jablotron je třída!!

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 2 měsíců zpět #14 od bjukemen
...no tak som rozmetal pol auta a našiel som čo som hladal...inak alarm mám gemini a tem drát čiže anténa bol zhužvaný pod volantom preto mi to nezaberalo...ale teraz newiem kade ten drôt natiahnuť je dlhý niečo wyše metra...Tak kam ho dať aby bol signál čo najlepší :?:

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
17 roků 2 měsíců zpět #15 od codexx
Odpověděl codexx pro téma Re: DO.Centrálního zamikání
to Max-el: jsi prvni o kom vim ze original funguje =D> Gratulace :)
to bjukemen: s tou antenou nevim, zkusil bych ji dat do levyho A sloupku. Ale nevim co stineni v sloupku udela s citlivosti prijimace :(
Zkus metodu pokus-omyl. Zkousej ruzny umisteni anteny, zamknout/odemknout a to vse tolikrat nez budes spokojen nebo se nepodelaji zamky :) Vic bohuzel mepomuzu ...

Lancia Kappa SW 20VT

Vygenerováno za 0.066 sekund