DO.Centrálního zamikání
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO
Takze odpoved na otazku - original najdes na strope, dodatecne montovany muze byt kdekoliv. Ja to treba mel pod volantem u stredniho tunelu. Proste hledej smudlo

Lancia Kappa SW 20VT

No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Ze čtvrtého patra na parkoviště přez silnici(Jablotron),kup si do DO nové baterky a bude ti to odemikat až z Tater,Nízkých teda.......a na akú vzdialenost vám funguje DO,lebo mne nejako nefunguje musím byť tesne pri aute as ani vtedy vždy nezamkne,neviete čo by s tým mohlo byť
:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
Presne jak pises. Nove baterky v DO a kdyz je prima viditelnost vice nez 100m
Ze čtvrtého patra na parkoviště přez silnici(Jablotron),kup si do DO nové baterky a bude ti to odemikat až z Tater,Nízkých teda.......a na akú vzdialenost vám funguje DO,lebo mne nejako nefunguje musím byť tesne pri aute as ani vtedy vždy nezamkne,neviete čo by s tým mohlo byť
:
stojej asi dvacku..

Vyzkouseno z veze Stramberske Truby dole na parkoviste na namesti, kdo to tam zna

Rudi
1.6dohc
jo www.jablotron.cz 8)zdravim vas ja sa chcem vediet ze ci sa da dorobit d.o.na central.lebo mam central iba na kluc a nebavi ma to tak otvarat.
Presne jak pises. Nove baterky v DO a kdyz je prima viditelnost vice nez 100m
:
stojej asi dvacku..
Vyzkouseno z veze Stramberske Truby dole na parkoviste na namesti, kdo to tam zna
...no nie som až taký idiot aby som skúšal DO s vybitou baterkou...mám tam úplne novú a aj tak mi to nezoberie max. tak z 1m
...infra to nieje lebo na nom nieje žiadna dioda,takže bude rádiový ,ma to štve že to dobre nefunguje...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
a k řešenému problému - někde dohledej řídicí jednotku (jak už bylo psáno, může být kdekoli) a vytáhni anténu někam viditelně. Popřípadě zkontroluj, jestli se jednotky nedostala vlhkost (či dokonce přímo voda). Viděl jsem dálkové od Jablotronu, kde ovladač fungoval, pouze při přiložení kamkoli na přední sklo a měl v sobě vodu
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid

to bjukemen: s tou antenou nevim, zkusil bych ji dat do levyho A sloupku. Ale nevim co stineni v sloupku udela s citlivosti prijimace

Zkus metodu pokus-omyl. Zkousej ruzny umisteni anteny, zamknout/odemknout a to vse tolikrat nez budes spokojen nebo se nepodelaji zamky

Lancia Kappa SW 20VT