Palubovka

Více
17 roků 1 týden zpět #1 od Dvoři
Palubovka vytvořil uživatel Dvoři
Nevíte někdo jestli má u Tipa 1.8 rok 93 svítit balubovka mám analog ale ale palubovku mi osvětluje jen ta dioda která svítí když pustim světla.Když je shasnu tak na palubovce nevidím nic tak nevim jeslti je to normální nebo jeslti se do toho mám hrabat(když je tma tak nevidím ani otáčkoměr)...Prosím poraďte. Díky moc

bývalé--Tipo 1.8 GT r.v.93 77kw
nyní--Alfa Romeo 2.0JTS r.v. 2002 125kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 týden zpět #2 od codexx
Odpověděl codexx pro téma Re: Palubovka
Nehrabej se v tom, takhle to ma fungovat. Kdyz nepouzivas svetla, byva vetsinou den=je svetlo a na budiky vidis. Kdyz je tma a nevidis, zapnes svetla a zapne se i podsvetleni budiku. Vidis na cestu i na budiky...

Lancia Kappa SW 20VT

Více
17 roků 1 týden zpět #3 od Dvoři
Odpověděl Dvoři pro téma Re: Palubovka
ok já jen že nevidim ani palivoměr jen kolik jedu a trochu i otáčkoměr ale hrabat se v tom nebudu dík za info Stejně bych chtěl sehnat někde digi palubovku..jsme elektronik tak snad by to nemněl byt takový problém to vyměnit podle toho co jsme tady četl :)

Více
17 roků 1 týden zpět #4 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: Palubovka
jestli si elektronik, tak se v tom klidně pohrab, musí vidět normálně na všechno (pod podmínkou že máš rozsvícený světla) Já mam 1.8 z 94 a taky vidim všechno od tachometru přes otáčkoměr až po hodiny

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
17 roků 1 týden zpět #5 od Dvoři
jako když mam rosvíceno tak na to tak ňák vidim hlavně že vidim kolik jedu ale ty 3budíky velde (hodiny,ukazatel spotřeby a teplotu) tu nevidim vůbec a jak mam nahoře ten ukazatel zavřených dverí atd tak tam mi svití jen který dveře jsou otevřeny jinka taky nic.mam to auto 3týdny tak ani pořádně nevim co tam má svítit a co ne.... :)

Více
17 roků 1 týden zpět #6 od codexx
Odpověděl codexx pro téma Re: Palubovka
Ono stejne musis jezdit se svetlama cely den, takze resit to ze nesviti palubka bez svetel je vcelku bezpredmetny.
Pokud nesviti ty tri budiky vedle kaplicky, kdyz mas zapnuta svetla, tak tam uz bude nejaky problem. Tipoval bych ze odesla zarovka, zkus to rozebrat a zkontrolovat. Zaroven zkontroluj i kabliky pro kaplicku, podle toho co pises tak ti to sviti mizerne. Podsvetleni by melo byt intenzivnejsi.
Co se tyka check panelu (toho auticka), tak obrysy toho auticka by mely byt podsvetlene vzdycky-jsou ze svetlovodiveho plastu, podsvetleny to je zarovkou. Na otevrene dvere a nefunkcni zarovky svetel ci co to tam vsechno je, jsou solo zarovky a hlavne jiny obvody.

Nejdriv zkus zkontrolovat, jestli tam neni vypadly konektor, odesla zarovicka nebo preruseny nejaky drat. Prekopavani na digital bych bral az jako posledni moznost, je to strasna drbacka...

Lancia Kappa SW 20VT

Více
17 roků 1 týden zpět #7 od Dvoři
ok mrknu na to sna to bude jen nejaka kravina..Já právě vůbec netušim co má na tom check panelu všechno svítit jsou tam nakreslený nejaky obrysovky a já nevim co všechno a to se mi taky nerosvítilo jne ty dveře..no mrknu na to a písnu jak ot dopadlo :D(tu digi bych chtel jen co se tyce stranky vzhledu vypada to uplne jinak ale stejne jí asi nesezenu :roll: dík moc za radu pak pisnu jak to dopadlo

Více
17 roků 1 týden zpět #8 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Palubovka

tu digi bych chtel jen co se tyce stranky vzhledu vypada to uplne jinak ale stejne jí asi nesezenu :roll:

Tady na foru ji seženeš, já jsem jednu zrovna koupil tady a čekám až mi příjde poštou ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 1 týden zpět #9 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: Palubovka
pokud ti nesvítí jen něco budou to vypálený žárovičky a nebo vyčvachtanej ten plíšek co v něm žárovička sedí.to je můj případ povyměňoval jsem žárovičky a jedna část pořád nesvítila,tak jsem ten špatnej konektorek nebo jak bych to nazval dal na hodiny na ty vidět nepotřebuju.takže bych se při té příležitosti chtěl zeptat jestli se ten umělohmotnej nesmysl dá koupit,já jsem kupoval jen žárovičky.

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
17 roků 1 týden zpět #10 od Dvoři
Nevim jeslti koupíš novej ale určitě jo a když ne tak na vrakárně jich bude spousta Když seženu digi tak ti pošlu ten muj... :)

Více
17 roků 1 týden zpět #11 od Dvoři
Tak až budeš měnit tu palubovku tak mi to pls vyfot a posli na mail (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) když budeš tak hondej abych vědel do čeho se pouštim já si to pořád představuju jak Hurvínek válku :D

Více
17 roků 1 týden zpět #12 od Charles

Nevim jeslti koupíš novej ale určitě jo a když ne tak na vrakárně jich bude spousta Když seženu digi tak ti pošlu ten muj... :)

Pokud to bylo myšleno pro mě :!:
no snad zítra to stihnu....má mi poštou přijít novej termostat tak je na pořadu dne jeho oprava a výměna stávající za novou chladící kapalinu...taky to nafotim a pak kdyžtak poskytnu ;)
palubku ale kdyžtak udělám večer doma, chceš nafotit něco konkrétnějšího :?:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
17 roků 1 týden zpět #13 od Dvoři
No jako jak to vypada když to odmonuješ.. abych se na to psichycky připravil:D kolik kratku a co vs¨šechno budu muset přeletovat prej se musi vymenit konektory tak pripadne jak vypadaj atd par fotek no nedelej si s tim hlavu.Stejne než jí sezenu tak ot bude trvat tak schrastim oc nejvic info o tom :D

Více
17 roků 1 týden zpět #14 od Charles

No jako jak to vypada když to odmonuješ.. abych se na to psichycky připravil:D kolik kratku a co vs¨šechno budu muset přeletovat prej se musi vymenit konektory tak pripadne jak vypadaj atd par fotek no nedelej si s tim hlavu.Stejne než jí sezenu tak ot bude trvat tak schrastim oc nejvic info o tom :D

tak jo, pokusim se něco nafotit...snad ti to pomůže

Více
17 roků 1 týden zpět #15 od Dvoři
JO budeš hodnej pak mi je pošli zatím dík moc měj se čus

Vygenerováno za 0.481 sekund