Preni blinkry poradite?

Více
16 roků 3 měsíců zpět #1 od Romik
Preni blinkry poradite? vytvořil uživatel Romik
Ahoj chtel bych poradit jak se da udelat ze bych mel na Tipu parkovacky v prednich blinkrach videl jsem to na netu a libi se mi to ale chtel jsem zachovat i original co tam jsou aby kdyz rosvitim parkovacky at mi sviti svetla i blinkry tak jak to mam udelat poradite mi nekdo :?: :lol:

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #2 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Preni blinkry poradite?
no jak, dej tam druhou objímku a žárovku, ne? Tu malinkou, co je v normálních světlech jako parkovačka.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

• vilímek petr
16 roků 3 měsíců zpět #3 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Preni blinkry poradite?
Udělej to jak to mají americké auta,že to pořád svítí a jak začneš blikat tak to bude blikat.Možná nějaky přerušovač nebo neco podobného.To je parádní.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #4 od Předseda
Těžko říct, jak se na to ale budou tvářit policajti a na technický. Žárovky v blinkrech jsou docela svítivý. Třeba první žigulíky měly přední obrysovky taky v blinkrech, který jim pořád svítily, ale to měly bílý sklíčka, ne oranžový. Já bych tohle řadil už do kategorie tuzingu :?

• vilímek petr
16 roků 3 měsíců zpět #5 od vilímek petr
Tipo má taky bílé sklíčka na blinkry,no na technickou by to musel asi dát do původního stavu,ale vypadalo by to efektně.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #6 od Předseda
Mi to příjde takový efekt pro efekt. Ten žigul měl bílý žárovky v bílých blinkrech. Jako jo, udělejte si to jak chcete, tohle aspoň není nebezpečný tuzing a nikoho to neohrožuje tak, jako třeba zastříkaná zadní světla. Jen si myslím, že když to není v souladu s předpisy a musí se s tím člověk bát technický a nálady policajta, je to trochu kontraproduktivní.

• vilímek petr
16 roků 3 měsíců zpět #7 od vilímek petr
No já to dělat nechci,jen jsem napsal že se mi to líbí na amerikách,na takové výstřelky bych se vyprd,jsem rád že to jezdí a jezdit musí než bude mařka.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #8 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: Preni blinkry poradite?
No nad tim jsem taky premyslel jestli jim to nebude vadit tem policajtum ale kdyz se to udela pres vipinac jako uplne jinak nez jsou parkovacky tak to nikomu vadit nebude a na technicke to nepoznaj ani kdyz to bude na samostatnej vipinac :?:

Romik Tipo 1.6 DOHC

Více
16 roků 3 měsíců zpět #9 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: Preni blinkry poradite?

No nad tim jsem taky premyslel jestli jim to nebude vadit tem policajtum ale kdyz se to udela pres vipinac jako uplne jinak nez jsou parkovacky tak to nikomu vadit nebude a na technicke to nepoznaj ani kdyz to bude na samostatnej vipinac

Ach Ty hrubky.... 8O

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
16 roků 3 měsíců zpět #10 od Předseda

No nad tim jsem taky premyslel jestli jim to nebude vadit tem policajtum ale kdyz se to udela pres vipinac jako uplne jinak nez jsou parkovacky tak to nikomu vadit nebude a na technicke to nepoznaj ani kdyz to bude na samostatnej vipinac :?:

No to né, ale jen abys pro samý vopičárny nezapomněl udělat to, co je důležitý - teda aby to blikalo a svítilo kde má 8)

Více
16 roků 3 měsíců zpět #11 od Romik

No nad tim jsem taky premyslel jestli jim to nebude vadit tem policajtum ale kdyz se to udela pres vipinac jako uplne jinak nez jsou parkovacky tak to nikomu vadit nebude a na technicke to nepoznaj ani kdyz to bude na samostatnej vipinac

Ach Ty hrubky.... 8O

Na hrubki se vikasli to jsou detaili hlave ze vsichni vime o co jde :!: :lol:

Romik Tipo 1.6 DOHC

Více
16 roků 3 měsíců zpět #12 od Romik

No to né, ale jen abys pro samý vopičárny nezapomněl udělat to, co je důležitý - teda aby to blikalo a svítilo kde má 8)

To se bat nemusis ono to bude fungovat tak jak ma akorat tam bude par soucastek navic :lol:

Romik Tipo 1.6 DOHC

Více
16 roků 3 měsíců zpět #13 od temprař

Na hrubki se vikasli to jsou detaili hlave ze vsichni vime o co jde

V poho já jen čekal jak to vezmeš. Jinak to Tvé téma zní velice zajímavě. Nevím ale co policajti - jak se na to budou tvářit. Parkovačky bych dal do místa k blinkrům a nyní jak se do těch nových aut dávaj ty automatické rozsvěcovače světel tak bych jej místo na normální halogenky nezávisle připojil na ty parkovačky. Při nastartování motoru Ti budou svítit pořád a vlastně i při zapnutém zapalování... A potkávačky z dálkovými světly budeš zapínat normálně páčkou pod volantem. Nevím esi je to reálné ale mohlo by to fungovat ne ? 8) 8) 8)

mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
16 roků 3 měsíců zpět #14 od Romik
No ono bi to logicky zase tak spatny nebilo jo slo bi to s trochou premysleny ale zase pujdes na stk a co stim takhle kdyz to bude zvlast na vipinac tak ti na to nikdo neprijde tim padem si to muzes rosvitit kdy budes chtit bilo bi to vlastne na stejnem principu jako neony taky si je rosvitim kdy chci a nikdo o nich jinak nevi :?: :!: :lol:

Romik Tipo 1.6 DOHC

Více
16 roků 3 měsíců zpět #15 od temprař
no tak záleží na Tobě jak to budeš chtít Ty - tak v podstatě by jsi to moh přepínat to relátko - mít někde mimo oči vypínač pro ST¨K - protože ten použiješ jen málo a jinak zařazené to relé - ale pravda že zase by to bylo složitější zapojení :oops:

I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Vygenerováno za 0.501 sekund