prava smerovka

Více
16 roků 3 měsíců zpět #1 od marian1976
prava smerovka vytvořil uživatel marian1976
Mam problem ak nesvietim smerovky mi idu v pohode ak zasvietim stretavacky resp. dialkove tak mi nejde prava predna smerovka... Co to moze byt?

Fiat Tipo, 1,9 TDs 66kW r.v. 1989 normal status

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• vilímek petr
16 roků 3 měsíců zpět #2 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: prava smerovka
Pročistit všechny kostry.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #3 od marian1976
Odpověděl marian1976 pro téma Re: prava smerovka
A moze s tym suvisiet aj kostra zadneho svetla

• vilímek petr
16 roků 3 měsíců zpět #4 od vilímek petr
No určitě by mohla,pročisti je všechny a uvidíš.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #5 od marian1976
Odpověděl marian1976 pro téma blba elektrika
Cistil som kostry a nejak mi to nepomohlo, nejdu mi ani stretavacky ani dialkove, niekedy mi blika parkovacka namiesto smerovky, som z toho zufaly nemohla by to byt chyba v packe na svetla pod volantom???

Více
16 roků 3 měsíců zpět #6 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: prava smerovka
No takovýhle bordel v elektrice, že blikají jiné žárovky než mají, je skutečně v 90 procentech chyba nějakého ukostření.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #7 od marian1976
Ktore vsetky kostry by som mal pozriet? Kde sa nachadzaju? Da sa to spravit tak ze odpojim zadne svetla a ak mi to bude blbnut stale tak je chyba v prednych kostrach? Ako by som mal najidealnejsie postupovat

Nevedel som co je kostra ale uz viem pozeral som na fore jedna je pod baterkou a jedna za svetlom vpredu ja som si myslel ze kostry su len na svetlach kde sa este mozu nachadzat?

Více
16 roků 3 měsíců zpět #8 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: prava smerovka

Ktore vsetky kostry by som mal pozriet? Kde sa nachadzaju? Da sa to spravit tak ze odpojim zadne svetla a ak mi to bude blbnut stale tak je chyba v prednych kostrach? Ako by som mal najidealnejsie postupovat

Nevedel som co je kostra ale uz viem pozeral som na fore jedna je pod baterkou a jedna za svetlom vpredu ja som si myslel ze kostry su len na svetlach kde sa este mozu nachadzat?

Mariane1976:uprav si svůj podpis(to je to co máš napsané pod čarou),TDi se v té době nedělali,max TDs a to je trochu něco jiného :wink:
cory že jsem odbočil od tematu :twisted:
jinak tuším že u každé lampy kousek pod ní (kdyš pořádně dokoukneš) je kostřící svorkovnice přidělaná ke kastli nebo nosníku,tak tyhle kostry kluci myslej :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 3 měsíců zpět #9 od marian1976
Sorry ale som amater co sa tyka aut, ale ako som si kupil Fiata tak som sa musel zacat trocha ucit co, ako a kde, lebo pri fiatiku to asi ani inak nejde co sa tyka starsich tipov :) ...Vdaka za radu co sa tyka kostier, dnes to skusim pocistit a meno som si upravil myslel som ze skratka TDi znamena turbo diesel :oops: ... Napis mi ake tam mozu byt skratky a co znamenaju...Zatim dik

Více
16 roků 3 měsíců zpět #10 od Předseda

Sorry ale som amater co sa tyka aut, ale ako som si kupil Fiata tak som sa musel zacat trocha ucit co, ako a kde, lebo pri fiatiku to asi ani inak nejde co sa tyka starsich tipov :) ...Vdaka za radu co sa tyka kostier, dnes to skusim pocistit a meno som si upravil myslel som ze skratka TDi znamena turbo diesel :oops: ... Napis mi ake tam mozu byt skratky a co znamenaju...Zatim dik

TDi znamená turbocharged direct injection (turbodiesel s přímým vstřikem), hodně dlouho dobu to používaly všechny automobilky pro označení turbodieselu, ovšem pak si najednou koncern VW vzpomněl, že tu zkratku má registrovanou. A proto vznikly všechny ty HDI, JTD, CDI apod.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #11 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: prava smerovka
No predsedo ty zkratky co jsi napsal uz znamenaji trosku neco jineho.Jde o common rail vstriky.
Jinak TDi se v roce 89 u fiatu delal jen se nedaval do tipa ne?
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #12 od Předseda
ale jo, jenže do té doby se všechny stříkací TD od všech značek označovaly jako TDi, jenže pak to VW zatrh a proto se to začalo rozlišovat milionem nových zkratek.

TDi se dával do Cromy a Ducata. Croma byla tuším dokonce úplně první naftový auto v evropě s přímým vstřikem.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #13 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: prava smerovka

ale jo, jenže do té doby se všechny stříkací TD od všech značek označovaly jako TDi, jenže pak to VW zatrh a proto se to začalo rozlišovat milionem nových zkratek.

TDi se dával do Cromy a Ducata. Croma byla tuším dokonce úplně první naftový auto v evropě s přímým vstřikem.

...presne tak a za chvilku bude prvy priamovstrekovy naftak aj v mojej tempre...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 3 měsíců zpět #14 od marian1976
Odpověděl marian1976 pro téma zmena temy
Tak tema sa zmenila ja som rozpraval o kostre a je z toho priamy vstrek :D ... Tak o vstrekoch niekedy inokedy a niekedy inde...Vcera som pozeral tie kostry a zistil som ze pod pravym svetlom mam uvolneny plech na ktorom je kostra. Dal som ho trocha nazad do povodnej drazky a svetla vpredu a smerovky sa pouparavili...Este vsak ked zapnem zadne hmlovky a dam smerovku doprava tak mi iba svieti a neblika, ale to pravdepodobne bude nejaka kostra vzadu u zadnych svetiel...Povie mi niekdo kde presne sa nachádza? Mam este problem aj so spiatockovymi svetlami ale tie mi nesvietili ani predtym ako som mal problem s kostrou, asi mi vypadol niekde kablik ktory vedi od spiatocky neviete mi povedat kde sa nachadza toto zapojenie?

• vilímek petr
16 roků 3 měsíců zpět #15 od vilímek petr
No tak ty kostry musíš projít všechny,ty v motoru,na zadních světlech,a možná ta co je pod palubovkou.Jináč ta zpátečka má na převodovce spínač tak hop pod auto a vyčistit nebo vyměnit.

Vygenerováno za 0.490 sekund