velká spotřeba

Více
15 roků 6 měsíců zpět #31 od matis
Odpověděl matis pro téma Re: velká spotřeba
Kontrola funkce lambda sondy: Od lambda sondy vedou tři nebo čtyři kabely - dva bílé, černý a šedý (v případě tří kabelů 2 bílé a černý). Bílé kabely jsou vyhřívání lambda-sondy takže nás nezajímají. Mezi černý a šedý (popř mezi černý a kostru) připojíme voltmetr. Při připojení voltmetru NEROZPOJUJEME vedení od lamda sondy do ŘJ (řídící jednotky). Motor nastartujeme a necháme zahřát na provozní teplotu. Napětí by se mělo pohybovat mezi 100 a 800 mV, a skokově se v tomto rozmezí měnít. Toto měření však není úplně směrodatné. Spolehlivě by se dala určit funkece lambda sondy pomocí osciloskopu.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #32 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: velká spotřeba
To matis: Sice pěkný návod, ale poněkud pozdě... :lol: Návod tady už dávno je v článcích:
www.fiattipo.net/modules.php?name=News&a...e=article&sid=15

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
15 roků 5 měsíců zpět #33 od pegas77
Odpověděl pegas77 pro téma Re: velká spotřeba
a ktera ze to kontrolka se rozviti pokud je neco spatne? (mam 1,6IE AGT) a nevim o kontrolce diagnostiky, uz parkrate jsem mel nejaky problemy a nic krome normalnich kontrolek se nerozsvitilo (treba pri spatnem cidlu otacek)

• obelix
15 roků 5 měsíců zpět #34 od obelix
Odpověděl obelix pro téma Re: velká spotřeba
zdarec ,je možný že to máš jako já,měl sem mýsto kontrolky jenom bílou zátku mýsto žárovičky ,mám tedy digi palubní desku,vyměnil sem a hned svítila že čidlo nasávaného vzduchu ko takže výměna a potom už v poho svítí jen když zapneš klíček a po nastartování shasne :roll: :)

Více
13 roků 5 měsíců zpět #35 od strouhalik
Odpověděl strouhalik pro téma Re: velká spotřeba
Co já bych dal za spotřebu 10 l :D

Vygenerováno za 0.321 sekund