velká spotřeba
15 roků 10 měsíců zpět #31
od matis
Odpověděl matis pro téma Re: velká spotřeba
Kontrola funkce lambda sondy: Od lambda sondy vedou tři nebo čtyři kabely - dva bílé, černý a šedý (v případě tří kabelů 2 bílé a černý). Bílé kabely jsou vyhřívání lambda-sondy takže nás nezajímají. Mezi černý a šedý (popř mezi černý a kostru) připojíme voltmetr. Při připojení voltmetru NEROZPOJUJEME vedení od lamda sondy do ŘJ (řídící jednotky). Motor nastartujeme a necháme zahřát na provozní teplotu. Napětí by se mělo pohybovat mezi 100 a 800 mV, a skokově se v tomto rozmezí měnít. Toto měření však není úplně směrodatné. Spolehlivě by se dala určit funkece lambda sondy pomocí osciloskopu.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 10 měsíců zpět #32
od Funman
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
Odpověděl Funman pro téma Re: velká spotřeba
To matis: Sice pěkný návod, ale poněkud pozdě...
Návod tady už dávno je v článcích:
www.fiattipo.net/modules.php?name=News&a...e=article&sid=15

www.fiattipo.net/modules.php?name=News&a...e=article&sid=15
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
15 roků 10 měsíců zpět #33
od pegas77
Odpověděl pegas77 pro téma Re: velká spotřeba
a ktera ze to kontrolka se rozviti pokud je neco spatne? (mam 1,6IE AGT) a nevim o kontrolce diagnostiky, uz parkrate jsem mel nejaky problemy a nic krome normalnich kontrolek se nerozsvitilo (treba pri spatnem cidlu otacek)
- obelix
15 roků 10 měsíců zpět #34
od obelix
Odpověděl obelix pro téma Re: velká spotřeba
zdarec ,je možný že to máš jako já,měl sem mýsto kontrolky jenom bílou zátku mýsto žárovičky ,mám tedy digi palubní desku,vyměnil sem a hned svítila že čidlo nasávaného vzduchu ko takže výměna a potom už v poho svítí jen když zapneš klíček a po nastartování shasne

Méně
Více
13 roků 10 měsíců zpět #35
od strouhalik
Odpověděl strouhalik pro téma Re: velká spotřeba
Co já bych dal za spotřebu 10 l

Vygenerováno za 0.050 sekund