-
Fórum
-
Technické fórum
-
MOTORY - benzín
-
pomoc s motorem
pomoc s motorem
15 roků 4 měsíců zpět #1
od aji
ahoj potřebuju pomoc s mím motorem auto mam tejden motor je to 1.8 ie 105 hp vypadá to na 16 v má 2 vačky ale na netu se píše že je to 8 v prosím o nějaké informace o motoru
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 4 měsíců zpět #2
od TDGT
jelikoz mas je to 1.8 DOHC coz znamena dvouvacka ne 16V. 1.8 16V je vzacnost ja osobne sem videl jen jeden exemplar a to jeste nabořenej, ten ma vykon 100kw/136 koni
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
15 roků 4 měsíců zpět #3
od michalkulistak
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
15 roků 4 měsíců zpět #4
od Dresik
Dve vacky to ma, ale jinak to je jen 8v, kde maji vyfukovy a saci sve vacky
15 roků 4 měsíců zpět #5
od aji
takže je to 8 v ja nemam 135 koni ele 105 nemate ješte pár info o motoru je to tenhle
tipo.republika.pl/silnik18.htm
, a mam problem stím že odspoda vubec nejede jede tak od 3200 otáček ,koukal jsem na sání a příjde mi dost dlouhé a ten konec uzkej je to tím ?navíc vede vedle výfuk . svodu a chladiče obojí vydává teplo což je špatně motor potřebuje studenej vzduch pak se ho tam víc vejde .Prosím o radu.[/url][/quote]
15 roků 4 měsíců zpět #6
od TooM-As
takže je to 8 v ja nemam 135 koni ele 105 nemate ješte pár info o motoru je to tenhle
tipo.republika.pl/silnik18.htm
, a mam problem stím že odspoda vubec nejede jede tak od 3200 otáček ,koukal jsem na sání a příjde mi dost dlouhé a ten konec uzkej je to tím ?navíc vede vedle výfuk . svodu a chladiče obojí vydává teplo což je špatně motor potřebuje studenej vzduch pak se ho tam víc vejde .Prosím o radu.[/url]
[/quote]saním to určitě není .Nemůže to být jen tvůj pocit že to nejede ?
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
15 roků 4 měsíců zpět #7
od aji
nemuže mám ještě 2 golfa 1.3 nz má 55 koní na 1 jede stejně. U fiata na neutral šlapnu plnej a zhruba ve 1200 otáčkách se zakuckává a do otáček jde dost pomalu je tam strašna prodleva po sešlápnutí pedálu . za jízdy pokud mám zhruba tak 2000 otáček z kopce auto škube po ubrání plynu jak škodovka 120 čím to muže bejt
15 roků 4 měsíců zpět #8
od vilímek petr
No napřed bych prošel svíčky,kabely ke svíčkám,vičko rozdělovače.Potom pročistit škrtící klapku sprejem na ni a v nejhorším jít po čidlech atd.Možná ještě kostry na motoru,ale to snad nemá vliv na chod motoru tak velký.
-
Fórum
-
Technické fórum
-
MOTORY - benzín
-
pomoc s motorem
Vygenerováno za 0.387 sekund