Motor 1.6 MPI do tipa

Více
15 roků 4 měsíců zpět #1 od PavelM
Motor 1.6 MPI do tipa vytvořil uživatel PavelM
Zdravim, koupil jsem motor z tempry 1.6MPI (66kw, ohc) a chtel bych ho dat do Tipa. Mam motor, el. svazek co jde od ridici jednotky, ridici jednotku a cerpadlo do nadrze. Mechanicka vymena motoru neni problem, vse pasuje jak ma, problem je v tom, ze nemam komplet svazek co jde k pojistkam, atd (nevim co vse je v tom svazku je to 11kablu). Vede za posilovacem brzd nekam do interieru. Mohl by mi nekdo poradit se zapojenim? Vsem dekuji za napady a nazory. Neco jsem vyfotil tady.

Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #3 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Motor 1.6 MPI do tipa
...teď nemám moc času, stěhuju se a potřebuju to dodělat. Žijem prakticky na staveništi a plná garáž bordela...
Já to měl taky ufiklý a nechal jsem si dovézt z vraku z Itálie komplet kabeláž - chtěl za to 1.000,- Kč, což kdybych měl proměřovat každej drát....

Šak to nějak dáme dohromady, zatím čao :wink:

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
15 roků 4 měsíců zpět #4 od PavelM
Odpověděl PavelM pro téma Re: Motor 1.6 MPI do tipa

...teď nemám moc času, stěhuju se a potřebuju to dodělat. Žijem prakticky na staveništi a plná garáž bordela...
Já to měl taky ufiklý a nechal jsem si dovézt z vraku z Itálie komplet kabeláž - chtěl za to 1.000,- Kč, což kdybych měl proměřovat každej drát....

Šak to nějak dáme dohromady, zatím čao :wink:

Ok, dik moc. Pokud mi s tim helfnes, tak si neco vydelas. :wink: Ja uz taky uvazoval o sehnani toho svazku, ale v inzerci jsem nic nevidel :cry: Jinak uplne to nehori, nechvatam na to, ale kdyz uz ten motor mam, tak je skoda aby lezel v garazi a zabiral misto. :D

Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'

Vygenerováno za 0.345 sekund