Svicky
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Mě se osvědčily NGK BPR7 a ty aj doporuují do fiatu.
predpokladam ze na me 1,6 OHC (78HP 159A3.046) patří taky tyto NGK
- vilímek petr
BPR7ES
príp. všeob. náhrada V-Line 19 (BPR7E)
Ak chceš môžeš dať aj BOSCH. Ale ten sa s Fiatom celkovo nemá v láske. Mal som aj Brisky ale nakoniec som ostal a vždy už len ostanem pri NGK.
...a na siedmy deň podvečer unudený stvoriteľ riekol: Buď TIPO !
A bol Fiat Tipo
- jumbo
Aka vzacna zhoda nazorov. Predavam autosuciastky v Rakusku a mame v programe vylucne vyrobky NGK. NAozaj asi neexistuje nic lepsie. Aj zaryti majitelia Mercedesov, BMW a Audin kupuju u nas a nestazuju si. Inaksie iba pre zaujomavost Presne oznacenie podla katalogu NGK je BPR7ES alebo vylepsene s inovovanou stredovou elektrodou, tiez od NGK V-Line Nr.19. Cena u oboch je rovnaka. Kus stoji 2,73 € vratane dane.
V autokelly jsou ty inovované svíčky NGK V-Line Nr.19 jsou o pár korun levnější.
obchod.autokelly.cz/
NG V-LINE19 Zapalovací svíčka NGK - V-Line19 (1ks) 96 Kč 115 Kč
NG BPR7ES Zapalovací svíčka NGK 101 Kč 121 Kč
- jumbo
Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046
vy z toho východu tam negenerálkujete motory, vy tam narvete motory z nivy a jezdíte, proto ty ruské svíce?
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
tie ruske sviecky boli nove zabalene a jedna sa mi o ten fakt preco idu lepsie ako tie vase vychvalovane BPR7ES pricom mi ich aj servisak "vyhodil" a dal vypalene championy ktore isli lepsie no .. 8-[
Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046