tipo 1,6hohc nehadze iskru

Více
15 roků 1 měsíc zpět #1 od asfezorkg
caute pani to druuhe tipo mi nehazdze iskru od indukcnej cievky..a ked zapnem kluc cerpadlo natlaci benzin a ked znova vypnem a zapnem kluc zasa tlaci aj ked to urobim 10krat po sebe co to moze byt??..inac benzin tam je som este dolieval lebo som myslel ze to rpeto robi..inac som mal vybitu baterku auto este naskocilo a vecer uz nechcelo uz bola vybita uplne...tak som dal z druheho tipa odvtedy mi nehadze iskru a cerpadlo stale tlaci mozte mi niekto poradit??

fiat tipo 1.6 DGT 66kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #2 od JiFi
Odpověděl JiFi pro téma Re: tipo 1,6hohc nehadze iskru
a ta cívka je v poradku? je indkucka korektne připojena?.... je to divny

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
15 roků 1 měsíc zpět #3 od asfezorkg
je pripojena ako bola vsetko som pozeral je to ako maa byt tak neviem preco znicoho nic nehaadze

fiat tipo 1.6 DGT 66kw

Více
15 roků 1 měsíc zpět #4 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: tipo 1,6hohc nehadze iskru
mrkni na čidlo otáček na rozdělovači. Viděl bych jako jeden z možných problémů tam. Špatnej kontakt a nebo dost často se stává, že uvnitř v rozdělovači ve vedení k čidlu opadá na kabelech izolace a dochází tam ke zkratu, pak to dělá tyhle problémy. Já jsem to řešil taky, stačilo použít správný kousek smršťovací bužírky a je od té doby klídek ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #5 od asfezorkg
a to cidlo je kde dnu v tozdelovaci kde palec??/..no lebo ja som rozmyslal len nad tou induckou lebo ked nehadze iskru uz od idukcnej cievky do rozdelovaca tak som myslel ze v rozdelovaci to nebude

fiat tipo 1.6 DGT 66kw

Více
15 roků 1 měsíc zpět #6 od alain
Odpověděl alain pro téma Re: tipo 1,6hohc nehadze iskru
Cívka nebude dávát jiskru pokud nedostane impuls od zap.modulu a ten pokud nedostane impuls od snímače z rozdělovače a popřípadě ze snímače na klikovce přes ŘJ.To je zhruba ten základ.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
15 roků 1 měsíc zpět #7 od alain
Mrkni co všechno řidí ten motor.
Soubor přílohy:

Více
15 roků 1 měsíc zpět #8 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: tipo 1,6hohc nehadze iskru

Cívka nebude dávát jiskru pokud nedostane impuls od zap.modulu a ten pokud nedostane impuls od snímače z rozdělovače a popřípadě ze snímače na klikovce přes ŘJ.To je zhruba ten základ.

Ne ze bych te delal dneska schvalne, ale prosim kde ma 1.6DOHC snimac na klice?
Jinak ja bych zkusil prvne zmerit jdeli do inducky 12V po otoceni klicem, nez bych zacal prohledavat a preparovat snimace.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #9 od alain
Však jsem napsal popřípadně na klice.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #10 od ivo_PN
Odpověděl ivo_PN pro téma Mne tempra urobila to iste!
Raz rano som nastartoval a isiel som do mesta v meste ma to z nicoho nic nechalo s plnou nadrzou benzinu. myslel som ze je zapchata tryska alebo ze neprivadza palivo. Skusal som startovat aspo 20x ale neslo. Potom som sa nechal odtiahnut domov a zistoval som co sa stalo. Palivovy system bool OK.
Potom premeral som niektore cidla a tak dalej. Vymenil som inducku... ziadne cidlo, ani inducka to nesposobilo.
Nevedel som co dalej tak ma napadlo ze ci ma dobru kostru ked nehadze iskru... a tam bol pes zakopany!

Zober si multimeter a odskusaj si uzemnenie !!!!!![/size]

alebo rovno preventivne ocisti ukostrenie. Na blok motora ide kabel rovno od - polu baterky a na karoserii je na pravom nosniku pod baterkou a aj na lavom nosniku oproti. Teda aspon na tempre to tak je...

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11 od ivo_PN
Odpověděl ivo_PN pro téma Re: tipo 1,6hohc nehadze iskru
Tak ako si si to nakoniec opravil? Bolo to tym ukostrenim?!

Vygenerováno za 1.856 sekund